Tafel van Vijf muziektheater: Medewerker Sales / Educatie

Tafel van Vijf muziektheater in Amsterdam zoekt een Medewerker Sales / Educatie voor circa 1 dag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 13-12-2019Tafel van Vijf maakt muziektheater en verbindt actuele thema’s met bijzondere verhalen uit de geschiedenis. Tafel van Vijf werkt samen met musea en richt zich in de eerste plaats op jongeren. Daarnaast speelt Tafel van Vijf voorstellingen voor volwassen publiek.

Wij zoeken per direct een

Medewerker Sales / Educatie

circa 1 dag per week

Voor de telefonische verkoop van onze schoolvoorstellingen zoeken wij een enthousiaste medewerker Sales/Educatie. De taken bestaan uit het onderhouden van contact met ons huidige bestand aan scholen alsmede de werving van nieuwe scholen, met als doel om onze voorstellingen breder te gaan te verkopen. Tevens maak je – indien nodig – educatief lesmateriaal en ben je het eerste aanspreekpunt voor de scholen. Daarnaast bouw je, door scholen te bezoeken, een persoonlijke band met de scholen op.

Tevens ga je aan de slag met het opzetten van een aantal groepen schoolambassadeurs; dit zijn leerlingen met wie je samen nieuwe plannen bespreekt en vorige voorstellingen evalueert. De bevindingen neem je mee in het scholenwervingsplan van Tafel van Vijf. Daarnaast behoort ook de financiële afhandeling van de schoolvoorstellingen tot je takenpakket en beheer je de website van Tafel van Vijf, die je samen met onze medewerker PR up-to-date houdt.

De vacature is op ZZP-basis of verloning. Het aantal uren varieert al naar gelang de periodes van het schooljaar. Piekmomenten zijn in april / mei / juni en september / oktober. Afhankelijk van je ervaring schalen we je volgens cao-normen in (dagbedragen liggen tussen de € 180,- en € 270,- per dag voor zzp’ers). Gemiddeld werk je ongeveer 50 dagen per jaar. Je kunt vanuit huis werken, maar eens in de paar weken zien we je graag op ons kantoor in Amsterdam. Je werkt in een klein team van betrokken en bevlogen collega’s.

We zoeken een enthousiast en sociaal persoon (m/v) die niet bang is om de telefoon te pakken, houdt van samenwerken, flexibel en proactief is. Ervaring met verkoop, educatie en/of onderwijs is een pre, evenals belangstelling voor theater en musea. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en beheerst het Nederlands uitstekend.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.