Submarine: Budget Controller

Submarine in Amsterdam zoekt een Budget Controller voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Submarine is een productiestudio in hartje Amsterdam, gespecialiseerd in het bedenken en produceren van films, documentaires, animatieseries en interactieve producties, van concept tot eindproduct. Dit doen wij bijvoorbeeld voor de KRONCRV of AVROTROS, voor buitenlandse omroepen als ZDF, ARTE of Channel 4, en voor online kanalen als Amazon Prime en Netflix.

Submarine werkt met getalenteerde en gerenommeerde filmmakers, die de grenzen van het bewegende beeld verkennen. Door een stabiel internationaal netwerk en succesvolle (internationale) producties heeft Submarine zich stevig verankerd in de (inter)nationale arena.

De producties van Submarine gaan regelmatig in première in competitie van grote internationale film festivals en hebben meerdere belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de Prix Europa, NHK Japan Prize, Peabody Award, SXSW Interactive Award en een International Emmy Award.

Wij zoeken per direct een

Budget Controller

32 tot 40 uur per week

In deze rol zul je één van onze Line Producers gaan ondersteunen met de financial control van productiebudgetten.

Daar horen (veelal geautomatiseerde) administratieve werkzaamheden op het gebied van inkoop/verkoop en bijvoorbeeld de btw-aangifte van een productie-BV bij, maar de functie is vooral gericht op het meedenken en actief sturen op budgetten binnen de vaak strakke financiële kaders die door onze financiers worden gesteld.

Oftewel, een hele leuke uitdaging!

Wie ben jij?
Je hebt al aardig wat administratieve ervaring, maar je wilt verder. Los van je kennis van Excel en Exact Online, ben je vooral proactief. Je weet op een ontspannen manier ervoor te zorgen dat je anderen meekrijgt met dat wat voor jou van belang is, ook wanneer er veel deadlines zijn. Je denkt in vaste processen, komt met rapportages voordat erom wordt gevraagd, bent altijd gedreven op zoek naar een oplossing en weet net die andere invalshoek op een budget te geven.

Het is een pre wanneer je eerder in de creatieve industrie hebt gewerkt, maar geen vereiste.

Wat bieden wij?

  • Vrijheid, maar ook structuur als het nodig is. Het is de perfecte positie om als financial verder in de filmwereld te groeien.
  • Afwisseling en uitdaging, binnen een productie is geen dag hetzelfde.
  • Een markconform salaris.

Ben je geïnteresseerd, mail dan je cv met motivatie naar Willeke Steenbeeke, via willeke@submarine.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.