Stichting voor Theater en Muziek: Projectleider PUUR!

Stichting voor Theater en Muziek in Naaldwijk zoekt een Projectleider PUUR! voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geen


Theaterschool Koperen Kees, Muziekmeesters Westland en Dance for You, hebben van Westland Cultuurweb de opdracht gekregen om kunsteducatie in de disciplines muziek, theater, beeldende kunst en dans aan te bieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en kinderen en jongeren tot 21 jaar met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornissen.

Om dit te kunnen realiseren zijn we op zeer korte termijn op zoek naar een projectleider voor in eerste instantie acht maanden (tot de zomervakantie 2020). Verlenging, uitbreiding of combinatie met andere activiteiten binnen een van onze scholen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Projectleider PUUR!

8 uur per week

Wat heb je in huis?
Heb je ervaring in met deze speciale doelgroep? Beschik je over doorzettingsvermogen en ben je flexibel en resultaatgericht? Schrijf je makkelijk en ben je communicatief zeer vaardig? Heb je een grote mate van zelfstandigheid, maar kun je ook goed werken in een team? Bezit je een breed netwerk met zorginstellingen in het Westland? Ben je een echte inspirator en kun je goed uit de voeten met social media? Dan zou je zomaar de persoon kunnen zijn die wij zoeken!

Functieomschrijving
Onze nieuwe collega is primair verantwoordelijk voor

  • Het (door) ontwikkelen van het aanbod en het leggen van verbindingen met reguliere activiteiten.
  • Het aansturen van medewerkers en coördineren van de inzet van zzp’ers of anderszins aan het project verbonden personen.
  • Het rapporteren over de uitvoering van de activiteiten en het onderzoeken van aanvullende financieringsbronnen.
  • PR en communicatieactiviteiten rond het project.

Salarisindicatie
Op basis van een ZZP-overeenkomst garanderen wij genoemde uren en bieden we een all-in tarief van € 50,- per uur.

Uw sollicitatie kunt u richten aan: André de Vries via e-mailadres: advries@welzijne25.nl. Met eventuele vragen kunt u hem ook bereiken via 06-30582027.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.