Stichting SMK: Docent Muziek

Stichting SMK in Kerkrade zoekt een Docent Muziek voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 15-12-2019Stichting SMK is de muziek- en dansschool voor de gemeenten Brunssum, Kerkrade en Landgraaf en ondersteunt daarnaast het basisonderwijs in zes gemeenten op het gebied van muziek. De SMK zorgt voor een gemengd aanbod zowel pop / rock als klassiek en werkt voor de opleiding samen met de amateurgezelschappen. Jaarlijks maken ruim 11.000 kinderen en volwassenen gebruik van het aanbod van de SMK.

De SMK werkt al ruim tien jaar samen met onderwijsstichting MOVARE op het gebied van muziekonderwijs, via consulentschap en het programma Klinkend Perspectief. Als vervolg op deze samenwerking is het plan ‘Meer harmonie in de samenleving’ tot stand gekomen.

Doel van het plan is om alle basisschoolleerlingen van de gemeenten Brunssum, Landgraaf en Kerkrade structureel en kwalitatief goed muziekonderwijs te bieden. Het plan verbindt het onderwijskundige, culturele en maatschappelijke veld met elkaar, in een duurzame en structurele samenwerking op lange termijn.

Om bovenstaande te realiseren zijn we op zoek naar:

Docent Muziek

nader te bepalen aantal uur per week

Profiel
In deze functie geef je les aan leerlingen uit alle groepen van het basisonderwijs. Je bent pedagogisch en didactisch onderlegd, en hebt een HBO-opleiding Docent Muziek afgerond. Door jouw enthousiaste stijl van lesgeven, weet jij jouw leerlingen te motiveren en bij de les te houden en hen helemaal thuis te maken in de muziek!

Je overlegt waar nodig met externe instanties (in kader Klinkend Perspectief, CantaYoung etcetera). Het (meerjaren) leerplan stem je af met je collega’s en de school. Je geeft informatie en adviezen over methoden en leermiddelen en verzorgt waar nodig begeleiding van docenten.

Wat wij bieden
Er wordt nadrukkelijk gestreefd naar continuïteit van het dienstverband. Salariëring vindt plaats conform de CAO KE.

Sollicitatie
We nodigen zowel ervaren als beginnende vakdocenten uit te reageren. Beginnende docenten bieden wij ondersteuning vanuit ons huidige SMK consulententeam van tien collega’s.

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan jouw sollicitatie uiterlijk 15 december 2019 met curriculum vitae naar Annemarie Huntjens, Hoofd educatie (e-mail: ahuntjens@smkparkstad.nl). Uiterlijk 20 december 2019 word je per e-mail geïnformeerd over de verdere procedure.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.