Stichting Musea Zutphen: Medewerker Facilitaire Zaken

Stichting Musea Zutphen in Zutphen zoekt een Medewerker Facilitaire Zaken voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 19-11-2019


Stichting Musea Zutphen exploiteert twee musea in het historische stadshart van Zutphen: het Stedelijk Museum Zutphen, een cultuurhistorisch museum dat de geschiedenis van de stad Zutphen en omgeving treffend in beeld brengt en Museum Henriette Polak, hét museum voor modern-klassieke schilder- en beeldhouwkunst in Nederland. Beide musea zijn gevestigd in het 17e -eeuwse stadspaleis het Hof van Heeckeren aan het ’s Gravenhof. De organisatie telt 12 betaalde medewerkers en 100 vrijwilligers. De Musea Zutphen ontvangen jaarlijks > 60.000 bezoekers uit heel Nederland.

Stichting Musea Zutphen is op zoek naar een

Medewerker Facilitaire Zaken

16 uur per week

Onze vraag
Wij zoeken een proactieve collega met twee rechterhanden die snel, zorgvuldig en zelfstandig kan werken en er voldoening uithaalt om alle technische en facilitaire zaken in de museale gebouwen op rolletjes te doen lopen. Je wordt aangestuurd door het hoofd Facilitaire Zaken. Jullie leveren een belangrijke bijdrage aan een aangename en veilige verblijfs- en werkomgeving voor bezoekers en (vrijwillige) medewerkers en de museumcollecties.

Jouw taken
Je draagt er zorg voor dat de museumgebouwen, tuin en de buitenterreinen schoon, veilig en technisch op orde zijn. Je verricht dagelijkse en preventieve onderhoudswerkzaamheden, voert inspecties en controles uit. Je werkt regelmatig samen met externe partijen op het gebied van schoonmaak, gebouw- en installatieonderhoud en beveiliging en maakt hen, indien nodig, wegwijs in het gebouw. Je vraagt offertes op en controleert en beoordeelt de technische werkzaamheden van derden. Je hebt een signalerende functie en bedenkt samen met collega’s oplossingen voor alle voorkomende knelpunten op jouw werkterrein. Je ondersteunt bij de op- en afbouwwerkzaamheden van tentoonstellingen en andere museumactiviteiten, inclusief incidenteel schilder- en timmerwerk.

Jouw profiel

 • Je hebt een mbo-werk- en -denkniveau, aangevuld met cursussen op jouw
  werkgebied.
 • Je hebt twee tot vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je kunt omgaan met Word en Excel.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig, flexibel en stressbestendig.
 • Je bent een goede planner en gaat effectief en accuraat om met deadlines, maar ook met onverwachte situaties.
 • Je hebt ervaring met het werken met vrijwilligers.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een BHV-diploma, of hebt de bereidheid dit diploma binnen een half jaar te halen.
 • Je bent fysiek in staat om zonder problemen til-werkzaamheden te verrichten.
 • Je bent woonachtig in (de directe omgeving van) Zutphen.

Ons aanbod
Een gevarieerde, uitdagende functie voor 16 uur per week, werktijden in overleg, voor de duur van een jaar met een proeftijd van een maand. Een collegiale, dynamische werkomgeving op een bijzondere plek in het historische stadshart van Zutphen. Waardering voor jouw werk en inzet en een salaris op basis van je kennis en ervaring conform schaal 5 van de Museum cao.

Ben je geïnteresseerd?
Ben jij de fijne collega met gouden handjes die wij zoeken? Stuur je sollicitatiebrief en cv dan uiterlijk 19 november 2019 naar info@museazutphen.nl, ter attentie van Tiana Wilhelm, directeur Musea Zutphen. De eerste gespreksronde vindt plaats op 21 november, de tweede ronde vindt plaats op 26 november 2019.

Heb je vragen? Bel of mail dan naar Ingeborg van Dijk, hoofd Facilitaire Zaken, 0575 516 878, ingeborgvandijk@museazutphen.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.