Stichting Laurenscantorij: Junior Managementassistent

Stichting Laurenscantorij in Rotterdam zoekt een Junior Managementassistent voor gemiddeld 3 tot 4 dagen per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 12-12-2019Binnen de Stichting Laurenscantorij zijn vier ensembles actief. Het gaat om drie koren en een orkest: het Laurens Collegium Rotterdam (professioneel koor), de Laurenscantorij (semiprofessioneel koor), het Rotterdam Symphony Chorus (combinatie van beide) en het Laurensorkest (professioneel orkest). Met deze ensembles inspireren wij ons publiek met hoogstaande koormuziek. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in samenwerkingsprojecten met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouworkest. De organisatie bestaat momenteel uit een zakelijk leider, een artistiek leider, een betrokken bestuur en meerdere vrijwilligers.

We hebben voor de periode begin januari tot half juni 2020 behoefte aan een extra medewerker vanwege de vele geplande activiteiten.

Junior Managementassistent

gemiddeld 3 tot 4 dagen per week, freelance

Rol en taken
De managementassistent heeft een ondersteunende rol ten opzichte van de zakelijk leider op het gebied van:

 • Productie: repetities, concerten, podium, afstemming zaal en musici.
 • Publiciteit: verzorgen projectpromotie, teksten schrijven.
 • Bibliotheek: uitzoeken, ontvangst en distributie.

Beschikbaarheid
De managementassistent is in ieder geval beschikbaar op en rondom de volgende data in 2020:

 • 28 en 29 januari
 • 5 tot en met 23 februari
 • 19 tot en met 22 maart
 • 25 maart tot en met 11 april
 • 20 tot en met 25 april
 • 7 mei tot en met 17 mei
 • 25 mei tot en met 6 juni

Profiel
Je bent een organisatietalent en je hebt een heldere schrijfstijl. Je bent energiek, efficiënt en accuraat. Je houdt van aanpakken en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je schrikt er niet van terug om regelmatig letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Je enthousiasmeert de mensen om je heen, je denkt mee en je hebt affiniteit met koormuziek. Ook ben je bereid op flexibele tijden te werken, zoals in avonden en weekenden.

Wij zoeken iemand

 • Met een afgeronde of bijna afgeronde HBO/WO-opleiding.
 • Met goede beheersing van Nederlands en Engels.
 • Die woont in Rotterdam of nabije omgeving.
 • Met een fijne eigen werkplek thuis, een goede wifi-verbinding voor online overleg en een printer.
 • Ervaring met vergelijkbare functies is een pre.

Aanbod
Je wordt onderdeel van een hecht, hardwerkend team. Met de zakelijk leider stem je af wie welke werkzaamheden voor welk project doet. Je maakt veel prachtige koormuziek mee. We bieden een opdrachthonorarium van € 7.200,- exclusief btw.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerda Ruiter, zakelijk leider van de Stichting Laurenscantorij via info@laurenscantorij.nl of bel 06 41079452. Wij hopen op reacties vanuit verschillende achtergronden, passend bij de stad Rotterdam.

Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot en met 12 december 2019 uitsluitend per e-mail verstuurd worden naar info@laurenscantorij.nl met als onderwerp ‘sollicitatie managementassistent’.

Sollicitatiegesprekken voeren we op vrijdag 20 december 2019 overdag.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.