Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam: Teammanager Muziek

Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam in Rotterdam zoekt een Teammanager Muziek voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 06-12-2019


Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) is het grootste Centrum voor de Kunsten van Nederland. Wij bieden lessen, workshops en evenementen in de kunstdisciplines muziek, dans, theater, beeldende kunst, schrijven, mode & design en fotografie & media voor alle Rotterdammers.

Met circa 180 vaste medewerkers en 500 freelance medewerkers zorgen we jaarlijks voor een gevarieerd kunsteducatie-aanbod, dat op verschillende locaties in Rotterdam wordt aangeboden. Jaarlijks bereikt SKVR gemiddeld 100.000 leerlingen, deelnemers en wijkbewoners.

Voor de afdeling Muziek zoeken wij per 1 februari 2020 een

Teammanager Muziek

32 uur per week

SKVR Muziek verzorgt op verschillende locaties in de stad muziekles voor kinderen en jongeren op het niveau beginners tot vergevorderd en talentontwikkeling. Van klassiek tot rock, van Caribische brassband tot jazz en van wereldmuziek tot pop. Het management wordt gevormd door de Operationeel Manager die de teammanagers aanstuurt, die elk verantwoordelijk zijn voor het muziekles aanbod voor het programma Vrije Tijd.

De functie
Als teammanager stuur je teams van vaste muziekdocenten aan. Je voert de jaarlijkse jaartaak en de resultaat & ontwikkelgesprekken. Daarnaast ben je als opdrachtgever verantwoordelijk voor de inhuur van freelance docenten. Als cultureel ondernemer positioneer je SKVR Muziek zowel intern als extern. Je ontwikkelt het regiobeleid en je bent samen met je collega’s teammanager verantwoordelijk voor het beleid van muziekschool brede projecten. Je bewaakt de implementatie, de voortgang en kwaliteit van de lessen en de projecten in een grootstedelijke omgeving. Je bent in staat om het team te motiveren en te inspireren in veranderprocessen. Je hebt een vernieuwende visie op muziekeducatie en blended learning.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten in het aansturen van professionals.
  • Je hebt een visie op nieuwe ontwikkelingen in muziek en onderwijs.
  • Je bent een cultureel ondernemer die passie voor mens en muziek combineert met daadkracht en een zakelijk verantwoorde benadering.
  • Je bent in staat om in een professionele omgeving vanuit een resultaatbewuste aanpak taken doeltreffend te delegeren en feedback te genereren.
  • Je bent in staat om een netwerk in de muziekwereld en de regio actief te onderhouden.
  • Je hebt ervaring met diverse muziekstijlen en je hebt kennis van en affiniteit met een jonge multiculturele doelgroep.

Wat we bieden

  • Een uitdagende functie in de dynamische omgeving van kunsteducatie.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging.
  • Aanvangssalaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 4.406,– bruto per maand, € 60.000,– bruto per jaar op basis van 36 uur (salarisschaal 11, cao Kunsteducatie).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.