Museum Van Loon: Personal Assistant

Museum Van Loon in Amsterdam zoekt een Personal Assistant voor 28 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-12-2019Museum Van Loon is één van de best bezochte historische huizen van Nederland. Sinds 1973 kunnen bezoekers achter een statige façade aan de Keizersgracht (bijna) elke dag van het jaar de collectie bekijken die de Amsterdamse regentenfamilie Van Loon in de afgelopen eeuwen bijeen heeft gebracht. Op jaarbasis ontvangt het museum circa 80.000 bezoekers.

Het museum wordt gerund door een dynamisch team van circa vijf fte. Het is een bijzondere werkomgeving en jaarlijks wordt een groot aantal activiteiten ontwikkeld, waaronder tentoonstellingen, open tuinen dagen en een opera.

Ter ondersteuning van onze directeur zijn wij op zoek naar een

Personal Assistant

28 tot 32 uur per week

Als Personal Assistant ondersteun je de directeur bij alle voorkomende werkzaamheden. Je regelt de afspraken in de agenda van de directeur en houdt de planning goed in de gaten. Inkomende communicatie beoordeel je op belang en prioriteit en je handelt deze waar mogelijk zelf af. Je stelt correspondentie, notulen en andere bescheiden op en onderhoudt het contact met externen. Tevens verzorg je het secretariaat van de Raad van Toezicht van Stichting Van Loon en ondersteun je waar mogelijk het museumteam.

Onze ideale kandidaat

  • Heeft liefst HBO niveau en/of aantoonbare werkervaring op dit niveau.
  • Communiceert makkelijk op alle niveaus, is servicegericht en representatief.
  • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Heeft goede kennis van de Engelse taal en kan uitstekend werken met Office (Powerpoint, Outlook et cetera).
  • Kan omgaan met vertrouwelijke informatie, is integer en discreet.
  • Is flexibel, hands-on en stressbestendig.
  • Heeft affiniteit met kunst & erfgoed.
  • Is woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden
Meer informatie over de functie kan worden ingewonnen bij directeur Gijs Schunselaar gijsschunselaar@museumvanloon.nl.

Korte motivatiebrief en een CV kunnen tot en met 15 december 2019 worden gestuurd naar ditzelfde mailadres. Salariëring vindt plaats langs de lijnen van de CAO Musea.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.