Monument Witte Kerk Heiloo: Coördinator

Monument Witte Kerk Heiloo in Heiloo zoekt een Coördinator voor 20 uur per week| Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 21-12-2019


De Witte Kerk is een prachtig monument in het centrum van Heiloo. De kerk is open voor concerten, exposities, trouwerijen, rouwdiensten en andere bijeenkomsten. Onze kerk staat al meer dan duizend jaar op deze plek en is onveranderd een plek waar mensen samenkomen. Een stap over de drempel van de Witte Kerk is een kennismaking met de ontstaansgeschiedenis van het dorp Heiloo.

Stichting Monument Witte Kerk exploiteert het gebouw. Het betreft de verhuur van de kerk enerzijds en de ontwikkeling van programma’s passend bij het gekozen profiel anderzijds. De functie van coördinator is een nieuwe functie, die gecreëerd is na het ontwikkelen van een visie voor de Witte Kerk.

Wil jij de Witte Kerk in Heiloo op de kaart zetten? Zie je kansen en heb je goede kennis van verschillende culturele disciplines? En weet je jouw enthousiasme over te brengen op een betrokken groep vrijwilligers? Dan ben je van harte welkom bij de Witte Kerk!

Coördinator

20 uur per week

Ben jij een cultureel ondernemer?
Wij zoeken een collega met HBO+ niveau die vlot kan schakelen, kansen ziet, creatief en oplossingsgericht is, goede kennis heeft van verschillende (culturele) disciplines en cultureel kan ondernemen.

Je bent een inspirerende persoonlijkheid die zijn / haar passie overbrengt op de vrijwilligers en goede communicatieve vaardigheden heeft richting bezoekers, samenwerkingspartners, het bestuur en de gemeente.

De coördinator richt zich in eerste instantie op het organiseren van culturele en maatschappelijke activiteiten en draagt daarmee zorg voor een gezonde exploitatie van de kerk, vanuit de thema’s Verbinding en Bezinning. Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden en in het weekend.

De coördinator geeft leiding aan de vrijwilligers en overige aangesloten partijen.

De werkzaamheden worden zelfstandig verricht onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de Stichting.

Wij bieden

  • Een zelfstandige functie voor iemand die goed kan ‘bouwen’.
  • Veel vrijheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Een prettige werkplek in hartje Heiloo.
  • Samenwerking met een gemotiveerd bestuur dat de Witte Kerk op de kaart wil zetten.
  • Een functie voor gemiddeld 20 uur in de week op freelance basis, verdeeld over minimaal drie dagen.
  • Een startovereenkomst voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
  • Honorering gebaseerd op CAO Nederlandse Podia.

Deze advertentietekst is inclusief een nadere taakomschrijving na te lezen op de website. Graag ontvangen we je reactie uiterlijk 21 december 2019. De gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van januari 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.