Lindenberg: Docent Muziek voor Lindenberg op School

De Lindenberg in Nijmegen zoekt een Docent Muziek voor Lindenberg op School voor een nader te bepalen aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 18-11-2019


De Lindenberg, Huis voor de Kunsten, is dé culturele ondernemer van Nijmegen. Onze missie is kunst en cultuur van goede kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. De Lindenberg weet jaarlijks ruim vijfduizend cursisten in de disciplines dans, muziek, theater, beeldende kunst en schrijven te boeien. Zij richt zich expliciet op cultuurspreiding en bedient daarvoor alle bewoners in de regio met open cursussen en specifiek het onderwijs in de aanpak en attentiewijken. Bij de Lindenberg werken ongeveer tweehonderd docenten en ruim dertig facilitair medewerkers.

We streven daarbij naar een zo breed mogelijke inzet van docenten voor de verschillende afdelingen van de Lindenberg.
De Lindenberg verzorgt al een groot aantal jaren lessen op de scholen voor Primair en Voortgezet Onderwijs in alle kunstdisciplines, onder en na schooltijd. De Lindenberg is penvoerder voor het project Cultuureducatie met Kwaliteit.

Op dit moment zijn er vacatures voor muziekdocenten op verschillende scholen en op verschillende dagen. We zijn op zoek naar enthousiaste muziekdocenten met als achtergrond schoolmuziek. Werkdagen en tijden in overleg.

Op korte termijn zoeken wij een

Docent Muziek voor Lindenberg op School

nader te bepalen aantal uren per week

Je werkzaamheden:

  • lessen plannen, voorbereiden en geven;
  • lessen beschrijven, documenteren en digitaliseren
  • leerlingen motiveren en stimuleren in het benutten en ontwikkelen van hun talenten;
  • leerkrachten scholen en coachen;
  • actieve deelname aan vergaderingen en onderling overleg met het docententeam;

Profiel en opleiding:

  • in het bezit van een diploma HBO Kunstvakopleiding (of vergelijkbare opleiding) met aanvullende pedagogisch-didactische aantekening;
  • flexibele en ondernemende houding;
  • een enthousiaste en creatieve collega met teamgeest.

Wat bieden wij:
Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kunsteducatie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan tot en met 31 december 2019. Conform CAO Kunsteducatie. Schaal 8, min € 2443 tot een maximum van € 3830 op basis van een werkweek van 36 uur, afhankelijk van diploma en ervaringsjaren.

Sollicitatie en inlichtingen:
Zou jij graag in deze uitdagende en creatieve omgeving werkzaam willen zijn? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je sollicitatiebrief voorzien van CV kan je vóór 18 november 2019 sturen per e-mail aan vacatures@delindenberg.com onder vermelding van de vacaturenaam of per post t.a.v. De Lindenberg, Huis voor de Kunsten, Afdeling Personeelszaken, Postbus 578, 6500 AN Nijmegen. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Rini Sonnemans, manager Lindenberg op school, tel 024- 3273924, of per e-mail: r.sonnemans@delindenberg.com

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.