Jeugdtheater Hofplein: Administratief medewerker Horeca & Publiek

Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam zoekt een Administratief medewerker Horeca & Publiek voor 24 uur per week (eventueel uit te breiden) | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-11-2019Het doel van Jeugdtheater Hofplein is professioneel theater maken door en voor kinderen en jongeren. Hofplein wil zo veel mogelijk kinderen en jongeren met theater in aanraking laten komen. Ons motto is: verbeeld, verrijk, verwonder. En dat doen we met theater in vele verschijningsvormen.

Hofplein begeeft zich zowel binnen- als buitenschools in alle onderwijsniveaus. Naast het verzorgen van theatertrajecten en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd en leerlingen en studenten in het regulier onderwijs, verzorgt Jeugdtheater Hofplein in samenwerking met LMC en Albeda opleidingen op Mavo-, Havo-, Vwo- en Mbo-niveau.

Jeugdtheater Hofplein zoekt per direct een

Administratief medewerker Horeca & Publiek

24 uur per week, eventueel uit te breiden met supervisoruren bij voldoende horeca-ervaring

De administratief medewerker Horeca & Publiek draagt, ter ondersteuning van het Hoofd Theater & Publiek en in samenwerking met de coördinator Horeca & Verhuur, zorg voor de administratieve processen samenhangend met horeca, catering en publieksservice. Catering betreft de dagelijkse verkooppunten voor bezoekers en leerlingen, horeca betreft de verkoop rondom voorstellingen en verhuringen, en publieksservice betreft de werkzaamheden rondom receptie, secretariële ondersteuning en kaartverkoop.

Jouw werkzaamheden

 • Zorgdragen voor de administratieve processen rondom catering, horeca en publieksservice, waaronder het maken van personeelsroosters, het inkopen van goederen en het verwerken van kasstromen.
 • Coördineren en uitvoeren van de kwartaalbalans.
 • Het maken van personeelsroosters van publieksservice en het theaterteam.
 • Inkoop horeca (drankinkoop voor horeca en catering) en controle van de levering.
 • Het invoeren van gegevens in het kassa- en voorstellingsprogramma en het beheren van de kasstromen.
 • Gastheer / -vrouwdiensten draaien tijdens voorstellingen en/of verhuringen.

Jouw profiel

 • Ervaring in de horeca.
 • Ervaring met administratie in de horeca (onder andere het maken van de maandaansluiting).
 • Je hebt een goed rekenkundig inzicht.
 • Je bent nauwkeurig.
 • Je behoudt overzicht.
 • Flexibel en stressbestendig.
 • Klantvriendelijk en collegiaal.
 • Communicatief.
 • Beschikbaar in vakantieperiodes (zomervakantie uitgezonderd).
 • Je hebt affiniteit met onderwijs, jongeren en theater.

Indicatie werk- en denkniveau

 • Mbo+ werk- en denkniveau.

Wij bieden
Een afwisselende baan bij een dynamisch, creatief bedrijf, met gedreven collega’s en gemotiveerde leerlingen. Salarisindicatie: € 1.971,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week.

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur uiterlijk zondag 24 november 2019 via de e-mail een sollicitatiebrief met cv naar: Jeugdtheater Hofplein, ter attentie van Jeroen Landman, Hoofd Theater & Publiek, j.landman@jeugdtheaterhofplein.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.