Imagine Film Festival: Stagiair(e)s Productie

Imagine Film Festival in Amsterdam zoekt Stagiair(e)s Productie voor 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 25-11-2019


Imagine Film Festival vindt jaarlijks in april plaats in EYE, Amsterdam. Imagine is een 11-daags festival dat de beste selectie uit het wereldwijde aanbod van fantastische films, games en VR laat zien. Bij fantastische series en films kun je denken aan bijvoorbeeld: Game of Thrones, de Netflix-hit Stranger Things, maar ook de klassieker Alien en de films van Tim Burton.

Naast de filmprogrammering worden er ook masterclasses, lezingen en (interactieve) tentoonstellingen georganiseerd. Tim Burton was al eens te gast, net als regisseurs Dick Maas en Alex van Warmerdam, Warm Bodies-acteur Nicholas Hoult en Spiderman-editor Bob Murawski.

Imagine Film Festival is voor aankomende editie op zoek naar enthousiaste studenten of net afgestudeerden die mee willen werken om het leukste filmfestival in Amsterdam te realiseren!

Wij zijn op zoek naar

Stagiair(e)s Productie

Filmcoördinatie of Productie: vrijwilligerscoördinator / kassacoördinator

36 uur per week

De stages kunnen ook worden uitgevoerd als leerwerkplek.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team, veel kennis en ervaring op te doen in een korte periode, je netwerk uit te breiden en een bijdrage te leveren aan het leukste filmfestival van Amsterdam? Lees dan hieronder meer over de openstaande functies.

Stage filmcoördinatie
Voor vijf dagen per week vanaf half januari tot en met eind april 2020. Hij/zij onderhoudt contact met alle distributeurs / rechthebbenden / filmfestivals en filmmakers over de coördinatie van het filmtransport. Ook ondersteun je in deze rol de programmeurs en ben je aanwezig bij de vergaderingen. Je coördineert de operateurs voorafgaand en tijdens het festival. Wil je veel verantwoordelijkheid en meer weten over wat zich in de projectiecabine van bioscopen afspeelt? Beheers jij Engels in woord en geschrift? En gaat gestructureerd werken je makkelijk af? Reageer dan op deze rol!

Stage productie: vrijwilligerscoördinator / kassacoördinator
Voor vijf dagen per week vanaf half januari tot en met begin mei 2020 (in overleg). Hij/zij werft en informeert de vrijwilligers en roostert ze in. Hij/zij verdiept zich in het ticketsysteem en wordt tijdens het festival het aanspreekpunt voor de kassa. Hij/zij ondersteunt de productieleider met de aankleding van de locatie en neemt overige productionele taken op zich. Ben jij een echte duizendpoot die graag coördineert en enthousiasmeert? Dan willen wij jou graag voor deze rol!

Voor alle functies zoeken wij iemand die

 • Beschikbaar is voor vijf dagen in de week vanaf medio januari of begin februari  tot eind april of medio mei 2020.
 • Enthousiast, creatief en gemotiveerd is.
 • Een MBO4-opleiding, HBO-opleiding of universitaire studie volgt of heeft afgerond.
 • Communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zelf initiatief neemt.
 • De Engelse taal beheerst; zowel schriftelijk als mondeling.
 • Nauwkeurig en georganiseerd te werk gaat.
 • Goede kennis heeft van Microsoft Office.

Wat wij bieden

 • Een informele werksfeer met enthousiaste mensen.
 • Afwisselend, verantwoordelijk werk met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Inzicht in de algehele organisatie van het festival.
 • Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Milou Smit vacature@imaginefilmfestival.nl met onderwerpregel [naam stage].

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.