Griftland College: Onderwijsassistent Handvaardigheid

Het Griftland College in Soest zoekt een Onderwijsassistent Handvaardigheid voor 15 uur op 3 werkdagen | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 22-11-2019


Op het Griftland College, gevestigd in Soest, werken we met 160 medewerkers dagelijks aan Betekenisvol Onderwijs. Betekenisvol Onderwijs ondersteunt het leren van onze 1475 leerlingen. Wanneer leerlingen betekenis kunnen geven aan het leren, bevordert dit hun motivatie voor het onderwijs. Met de drie pijlers ‘inhoud, werkvorm en contact’ betrekken we de leerlingen actief bij de les.

Het Griftland College zoekt een onderwijsassistent voor het vak handvaardigheid voor 15 uur per week, verdeeld over drie dagen. In eerste instantie betreft het een vervangingsbaan (6 januari tot en met 7 februari). Vanaf 10 februari 2020 ontstaat er mogelijk een reguliere vacature voor 12 lessen verdeeld over twee dagen per week. De functie is ingeschaald in schaal 5, CAO-VO.

Onderwijsassistent Handvaardigheid

15 uur op 3 werkdagen

  • Als onderwijsassistent ben je 15 lesuren in de week aanwezig in de lessen, verspreid over 2,5 dag.
  • Je bent flexibel inzetbaar op dinsdag t/m vrijdag.
  • Zodra het een reguliere vacature betreft vindt er onderlinge afstemming plaats met de huidige onderwijsassistent over de werkdagen.

In de les help je de docent met het klaarzetten van de materialen en werkstukken. De docent bereidt de lessen voor en geeft klassikaal uitleg over de opdrachten. Vervolgens gaan de leerling aan de slag en worden zij individueel geholpen door de docent en de onderwijsassistent.

Naast de inhoudelijke begeleiding van de leerlingen bij hun werk is het belangrijk dat je de docent ondersteunt in het bewaren van de orde in de klas. Als leerlingen zich niet volgens de afspraken gedragen spreek ook jij hen daar op aan, met het oog op orde en zeker ook de veiligheid in het praktijklokaal. De eindverantwoordelijkheid hierin ligt bij de docent.

Wij zoeken een collega met een afgeronde kunst of creatieve opleiding. Of iemand die als autodidact werkzaam is als kunstenaar en vakkennis meebrengt. Affiniteit en liefst ervaring met onze doelgroep is van groot belang, pubers in de leeftijd 12 tot 18. Uitleg geven aan deze leerlingen doe je met geduld en plezier, zo weet je onze leerlingen te enthousiasmeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van der Mast (j.vandermast@griftland.nl).
Voor vakinhoudelijke vragen kunt u terecht bij mevrouw L. van Koppen (l.vankoppen@griftland.nl).
Eventuele reacties (motivatie en CV) ontvangen wij graag per email: sollicitatie@griftland.nl
De sluitingsdatum voor deze vacature is 22 november aanstaande. Gesprekken zullen plaatsvinden op 27, 28 en 29 november aanstaande.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.