Go Short International Short Film Festival: Projectmedewerker Industry Office en Gastenbalie

Go Short International Short Film Festival in Nijmegen zoekt een Projectmedewerker Industry Office en Gastenbalie voor 3 tot 5 dagen in de week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geen


Go Short is hét platform voor korte film en talent in Nederland. Het jaarlijkse internationale filmfestival trekt zo’n 20.000 bezoekers en omvat onder andere een omvangrijke competitie die kwalificeert voor de Oscars, BAFTA en European Film Awards, een prikkelend randprogramma, Go Shorty en een professionalsprogramma voor de internationale (short)film industry. De twaalfde editie vindt plaats van 1 tot en met 5 april 2020. Daarnaast houdt Go Short zich het hele jaar door bezig met de distributie en promotie van korte films. Go Short heeft een unieke positie binnen het Nederlandse filmlandschap, speelt een actieve rol in talentontwikkeling en is onderdeel van een stevig nationaal en internationaal netwerk.

Op dit moment zoeken wij meerdere nieuwe collega’s waaronder een

Projectmedewerker Industry Office
& Gastenbalie

3 tot 5 dagen in de week

Je werkt nauw samen met de coördinator Industry aan wie je ook rapporteert om de gehele communicatie, productie en administratie rondom alle professionele festivalbezoeken van de 12e festivaleditie in goede banen te leiden. Je diverse takenpakket bestaat onder andere uit;

 • Communicatie naar/relatiebeheer gasten, relaties, filmmakers en industry.
 • Maken en beheren van hotelboekingen en reizen.
 • Beheren van bestaande, en benaderen van, nieuwe partners.
 • Opstellen van uitnodigingen, bijhouden van gastenlijsten.
 • Maken en beheren van roosters, planningen en mailingen.
 • Coördinatie van de Carservice.
 • Aansturen van stagiaires en vrijwilligers.
 • Coördinatie van de gastenbalie tijdens het festival.
 • Coördinatie, productie en hosting van events voor gasten, partners en andere relaties.
 • Medeverantwoordelijk voor communicatiestrategie professionals.
 • Diverse administratieve werkzaamheden.

Jij

 • Hebt minimaal een hbo-opleiding bij voorkeur in voor de functie relevante richting zoals bijvoorbeeld cultuur en/of event management, of (inter)nationale communicatie.
 • Bent zeer goed met het officepakket, Excel in het bijzonder.
 • Bent zeer gastvrij, en hebt een heldere en vriendelijke communicatie.
 • Hebt een zeer goede beheersing van Engelse en Nederlandse taal.
 • Hebt een vlotte pen en goede kennis van social media, mailingen et cetera.
 • Hebt ervaring met projectmanagement.
 • Hebt een proactieve houding en kan goed zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Bent punctueel en precies, hebt oog voor detail en service, zonder doelstellingen van festival uit het oog te verliezen.
 • Houdt het hoofd koel in stressvolle situaties en kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden.
 • Houdt van werken in internationale context, in een zeer dynamische organisatie.
 • Beschikt over festivalervaring, ervaring in vergelijkbare functie is een pre.
 • Bent collegiaal, een teamwerker en hebt geen 9-to-5 mentaliteit.

Wij bieden een informele werkplek in een jong en dynamisch team. De organisatie en het kantoor zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen. We lunchen samen en borrelen regelmatig. Vergoedingen zijn passend voor een kleine en culturele organisatie en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een tijdelijke functie vanaf januari tot en met medio april 3-5 dagen per week snel oplopend, met in overleg eventueel enkele dagen in december en mei.

Ben je geïnteresseerd, reageer dan zo snel mogelijk en geef je beschikbaarheid daarbij meteen aan. Voor meer informatie zie www.goshort.nl of neem contact op met Industry Coördinator Lisanne Heiligers via lisanne@goshort.nl.

Wegens een beperkte bureaucapaciteit vragen we je om te solliciteren via het formulier en daarnaast een motivatiebrief en een cv te sturen naar vacatures@goshort.nl onder vermelding van ‘vacature projectmedewerker Industry office en gastenbalie’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.