Cultureland: Culturele Promotor

Cultureland in Amsterdam zoekt een Culturele Promotor voor 4-8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 07-12-2019


Cultureland is een stichting die onderzoek stimuleert naar de veranderende relatie tussen cultuur en natuur & stad en land. Kunstenaars worden uitgedaagd tijdens een residency deze relatie te onderzoeken. Iedere 6 weken ontvangt Cultureland een nieuwe A.I.R. (Artist In Residence), na 5 weken kondigt deze zich aan met een presentatie in de Storefront, na 10 weken houdt de A.I.R. een Artist Talk.

Wij zoeken per direct een

Culturele Promotor

4-8 uur per week

Culturele promotor die het Culturland artist in recidency programma wil helpen verder te ontwikkelen en zichtbaarder weet te maken. Je begrijpt de toegevoegde waarde van het programma, weet te verwoorden wat de stichting en de kunstenaars drijft en bezighoudt en kunt verbinding maken met cultureel publiek en partner-organisaties.

Je gaat een communicatieplan schrijven en uitvoeren voor het programma, om het te promoten en een mooi publiek te genereren voor de Artist Talk. Daartoe moet je makkelijk kunnen communiceren in het Nederlands en Engels.

Je gaat ook helpen bij het opbouwen van een professioneel netwerk en het aanschrijven van fondsen, een leuke, inhoudelijke uitdaging!

We vragen commitment en continuïteit. We bieden je een betaling € 15,-/uur en enthousiasme, leuke evenementen en ontmoetingen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.