CliniClowns Nederland: Regio assistent

CliniClowns Nederland in Amersfoort zoekt een Regio assistent voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-11-2019


CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding & plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

CliniClowns zoekt een

Regio assistent (m/v)

0,8 fte

Functieomschrijving
Als Regio assistent ga je een van onze regioteams ondersteunen. Cliniclowns werkt namelijk in heel Nederland, verdeeld over verschillende regio’s. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van inhoudelijke, organisatorische en administratieve ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van de planning, productie en coördinatie van het clownswerk. Dit doe je in afstemming met de Organisatorisch teamleider. Het doel is om clowns zo effectief mogelijk in te kunnen zetten voor zieke kinderen en mensen met dementie. Daarnaast stem je de planning af met onze zorgrelaties. Zo ben je verantwoordelijk voor (een deel) van de communicatie binnen onze zorgkanalen.

Als Regio Assistent

  • Toon je initiatief en ben je niet bang om verbeteringen voor te stellen.
  • Beschik je over MBO+ werk- en denkniveau.
  • Heb je het vermogen om prioriteiten te stellen.
  • Heb je aantoonbare relevante werkervaring opgedaan.
  • Beschik je over uitstekende planvaardigheden.
  • Heb je kennis van en inzicht in de doelgroep.
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het onderhouden van contacten.
  • Kun je goed samenwerken en ben je klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.
  • Daarnaast heb je uiteraard affiniteit met het werk van CliniClowns.

Arbeidsvoorwaarden
CliniClowns biedt je een aanstelling voor een jaar voor minimaal vier dagen per week in een bijzondere werkomgeving, waarin zelfstandigheid, collegialiteit, plezier en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is voor eigen initiatief. De hoogte van het salaris ligt bij een voltijdaanstelling tussen de € 2.900 en € 3.300,  afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Dit is conform de CAO van CliniClowns. Daarnaast kent CliniClowns goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van station Amersfoort.

Procedure
Ben je geïnteresseerd en zou je graag met jouw talenten bijdragen aan het welzijn van zieke kinderen, kinderen met een beperking of mensen met dementie: Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Peter Siepman, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk vrijdag 22 november 2019. Wij stellen het op prijs als je in je brief vermeldt waar je onze vacature hebt gezien.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem gerust contact op met Peter Siepman, HR adviseur (06 14381972) of Esther Alblas, Organisatorisch Leider (06 40048082).

De eerste ronde van sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op 28 november en 2 december 2019. Een online assessment maakt onderdeel uit van deze procedure. De tweede gesprekken vinden plaats op 19 en 20 december 2019.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.