Chassé Cinema: Stagiair(e) Cinema

Chassé Cinema op locatie

Chassé Cinema in Breda zoekt een Stagiair(e) Cinema (Productie & Programma) voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenChassé Cinema is hét filmhuis van West-Brabant! Als stagiair cinema werk je in een dynamische omgeving aan het uitvoeren en ontwikkelen van cinema programmering. Met gemiddeld 100.000 bezoekers per jaar staat Chassé Cinema garant voor een uitdagende werkplek waar alle facetten van de bioscoopwereld aan bod komen.

Wij zoeken een

Stagiair(e) Cinema (Productie & Programma)

32 uur per week, periode februari tot en met juni 2020

Als stagiair(e) cinema werk je in een hecht en dynamisch team om alle evenementen van Chassé Cinema zo goed mogelijk te laten verlopen. Denk daarbij aan filmevenementen zoals premières en verdiepingsprogramma’s. Je hebt contact met alle afdelingen van de organisatie. Daarbij doe je ontzettend veel ervaring op in de culturele sector in het algemeen, omdat je tijdens je stage van alles een graantje meepikt.

Verantwoordelijkheden
Het takenpakket van deze stageplek is zeer gevarieerd.

  • Het bedenken en uitvoeren van Cinema programmering. Denk daarbij aan normale filmvertoningen maar ook aan speciale filmvertoningen zoals premières.
  • Het (in samenspraak) ontwikkelen en uitvoeren van een eigen project of evenement.
  • Algemene ondersteuning bij kantoorwerkzaamheden.

Gevraagd

  • Minimaal hbo-niveau.
  • Aantoonbare affiniteit met film.
  • Beheersing diverse software toepassingen (onder andere Office, basis Indesign. Photoshop).
  • Feilloze beheersing van de Nederlandse taal, een netwerker pur sang.
  • Je bent nauwkeurig, houdt makkelijk overzicht en kan snel schakelen.
  • Je bent servicegericht.

Wij bieden
Een leerzame stageplek voor gemiddeld 32 uur per week (periode februari tot en met juni 2020) onder leiding van de manager cinema. We bieden een marktconforme stagevergoeding en de mogelijkheid om gratis naar voorstellingen en films te gaan.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.