ARTIS: Coördinator Parkmanagement

ARTIS in Amsterdam zoekt een Coördinator Parkmanagement voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 05-12-2019ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Publiek & Beleving heeft als doel een optimale publieksbeleving te creëren en te bewaken en is verantwoordelijk voor alle operatie rondom de bezoeker. Het cluster bestaat uit de afdelingen Publieksservice, Vrijwilligers & docenten, Evenementen & publieksactiviteiten, het laboratorium Micropia en Parkmanagement en is vanuit ARTIS verantwoordelijk voor de publiekshoreca.

Voor de afdeling Parkmanagement zijn we op zoek naar een

Coördinator Parkmanagement

38 uur per week

Werkzaamheden
Als Coördinator Parkmanagement stel je het publiek en de publieksbeleving centraal en werk je vanuit de missie, visie en huisstijl van ARTIS. Je bent onder leiding van de teamleider verantwoordelijk voor het toezien op de publieksbeleving binnen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia en voor het signaleren en oplossen van zaken die deze beleving negatief beïnvloeden. Het is jouw uitdaging om vanuit publiek te denken en de organisatie hierop te wijzen en bewust van te maken. Daarnaast heb je een breed takenpakket dat bestaat uit zowel projectmatige, administratieve als uitvoerende werkzaamheden. Je zorgt voor heldere lijnen, eenduidige afspraken en werkt goed samen met verschillende collega’s binnen de gehele organisatie. Van directeur tot dierverzorger, maar ook de ARTIS-publieksvrijwilligers, verschillende externe partijen en de technische staf zijn je directe contactpersonen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Dagelijkse checks op de uitstraling van het park en het museum om zo een optimale publieksbeleving te waarborgen en zorgen voor verbetering wanneer de publieksbeleving negatief wordt beïnvloed;
  • met andere afdelingen stem je de planningen van werkzaamheden in het park en vernieuwingen van dierverblijven af op het belang van publieksbeleving;
  • je coördineert de operationele invulling van Parkmanagement. Zo draag je verantwoordelijkheid voor de bezetting en werkverdeling van de parkmanagementdiensten, beheer je de rapportages en verslaglegging hiervan en zit je het organisatie-brede Operationeel Overleg voor;
  • het coördineren en uitvoeren van de educatieve bebording over flora en fauna en de bewegwijzering zodat deze altijd accuraat is;
  • je ondersteunt de Teamleider Parkmanagement o.a. in taken rondom contractmanagement van diverse externe partijen en werkt mee aan uiteenlopende publieksprojecten.

Profiel
Wij zoeken iemand met een afgeronde relevante hbo-opleiding en minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je weet precies wat een optimale publieksbeleving nodig heeft en streeft altijd naar het beste. Met jouw oog voor detail zie je nooit iets over het hoofd en kun je verzekeren dat bezoekers voorzien zijn van ideale omstandigheden in en rondom ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Je bent zelfstandig, flexibel, communicatief sterk en een goede planner. Daarnaast vind je snel je weg in een diverse organisatie en kun je goed samenwerken met mensen van verschillende afdelingen. Je maakt het verschil door kritisch te zijn, nauwkeurig en projectmatig te werken en je laat je niet uit het veld slaan.

ARTIS is 365 dagen per jaar geopend. Je vindt het geen probleem om zowel doordeweeks als in weekenden en tijdens feestdagen te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat biedt ARTIS?
Een baan met variatie, verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan voor 5 december 2019 via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Claudia Lucke, Teamleider Parkmanagement.

Reserveer voor deze sollicitatieprocedure alvast deze data in je agenda:

  • Het eerste gesprek op 10 december 2019
  • Het tweede gesprek op 16 december 2019

Vragen?
Inhoudelijke vragen voor deze vacature kun je mailen naar c.lucke@artis.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar p&o@artis.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.