Theater Walhalla: Medewerker Secretariaat

Theater Walhalla in Rotterdam zoekt een Medewerker Secretariaat voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 23-10-2019


Theater Walhalla is een kleinschalig theater op Katendrecht met twee vlakke vloer zalen van 72 en 170 zitplaatsen en een eigen productiehuis Werkplaats Walhalla annex theaterzaal met 120 zitplaatsen. Verspreid over deze zalen programmeert Walhalla zo’n 300 voorstellingen en concerten per jaar en vinden er jaarlijks tientallen (culturele) verhuringen plaats. Het theater is initiatiefnemer, medeorganisator en gastheer van verschillende culturele binnen- en buitenfestivals.

Persoonlijk contact en gastvrijheid richting bezoekers, artiesten en technici staat hoog in het vaandel. De missie van Walhalla is om laagdrempelig te zijn. Theater Walhalla heeft een groep van vijftien vaste medewerkers, een team met oproepmedewerkers die worden aangevuld en ondersteund door een enthousiaste groep (kassa)vrijwilligers.

Theater Walhalla zoekt zo snel mogelijk maar uiterlijk vanaf 1 december 2019 een

Medewerker Secretariaat

(startersfunctie)

36 uur per week

Start: In overleg maar sowieso vanaf 1 december 2019.

Functieprofiel
We zoeken een collega die zelfstandig en secuur kan werken en goed kan communiceren omdat in deze functie het contact met publiek en kassavrijwilligers zo belangrijk is. Bovendien moet je open minded zijn, vriendelijk, betrokken, proactief, creatief en bovenal op een charmante manier volhardend en vasthoudend zijn. Onze voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in Rotterdam.

Dit betreft een nieuwe functie ter ondersteuning van de Office Manager, Hoofd Kassa en Hoofd Marketing en Communicatie

Kernactiviteiten

 • Ondersteuning klantafhandeling bij kaartverkoop, telefonisch, per e-mail en aan de fysieke kassa.
 • Ondersteuning versturen van service e-mails en overige bezoekersinformatie stroomlijnen.
 • Uitstraling van Walhalla, het bijhouden en plaatsen van promotiemateriaal.
 • Algehele ondersteuning van de afdeling marketing en publiciteit. Te denken aan webredactie, het beheren van social media, verzamelen en beheren van content en meewerken aan campagnes.
 • Algehele ondersteuning van de office manager. Te denken aan administratieve handelingen, archivering en het plaatsen van (online) bestellingen.
 • Stafdiensten bij voorstellingen.

Functie-eisen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Bekend met CMS-systemen is een pre (WordPress).
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Goede beheersing in spreken en schrift.
 • Nauwkeurig en secuur kunnen werken.
 • Affiniteit met kunst, cultuur en theater.
 • Bereid zijn af en toe een avond of weekenddienst te draaien.
 • Beschikt over een BHV-diploma of is bereid deze te behalen.

Wij bieden
Een fijne werkkring in een informele sfeer. Een baan waarin je je eigen verantwoordelijkheid krijgt en waar nieuwe ideeën zeer welkom zijn en je kansen krijgt om die uit te proberen en uit te voeren. Een aanstelling van 36 per week.

Werving en selectieprocedure
Sollicitaties dienen uiterlijk vóór 24 oktober 2019 binnen te zijn. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 28 oktober 2019 plaats. Theater Walhalla onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en nodigt iedereen uit te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan een sollicitatiebrief met daarin je motivatie, cv en een foto per e-mail naar marieke@theaterwalhalla.nl. Voor vragen en informatie kun je bellen naar 010-215 22 76 en vragen naar Marieke van der Heijden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.