Theater Lampegiet: Hoofd Bedrijfsvoering

Theater Lampegiet in Veenendaal zoekt een Hoofd Bedrijfsvoering voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 28-10-2019Theater Lampegiet is hét theater van Veenendaal. Het presenteren en faciliteren van kwalitatief hoogwaardige theaterervaringen staat voorop. Vanuit een gastvrije en betrokken houding gaat Theater Lampegiet verbindingen aan in alle geledingen van de samenleving om ieder individu te raken en te verrijken.

Theater Lampegiet is een theater met een zaal van 555 stoelen en circa 130 professionele voorstellingen en een scala aan andere activiteiten per seizoen. Ook wordt het theater gebruikt voor zakelijke evenementen.

Als netwerkorganisatie staat het theater centraal in de gemeenschap. Dat uit zich onder meer in samenwerkingen met culturele instellingen, maatschappelijke en zakelijke netwerkorganisaties.

Wij zoeken een

Hoofd Bedrijfsvoering

32 uur per week

Functieomschrijving
Het Hoofd Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de realisatie en organisatie van alle activiteiten van Theater Lampegiet. Hij/zij is verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau van de uitvoerende organisatie en dienstverlening aan publiek, theatergezelschappen, relaties, huurders en medewerkers. Hij/zij maakt onderdeel uit van het managementteam, is verantwoordelijk voor de interne processen en levert tevens een bijdrage op beleidsmatig niveau om deze processen te optimaliseren en te verbeteren.

Taken
Je geeft op inspirerende wijze leiding aan de afdeling Bedrijfsvoering waaronder de taakgebieden Facilitair, Theatertechniek , Horeca en de Planning vallen. Je geeft je medewerkers zowel vertrouwen als verantwoordelijkheid.

Verder ben je

 • verantwoordelijk voor de planning van de activiteiten van Theater Lampegiet en draagt zorg voor een goede afstemming tussen organisatieonderdelen programmering, verhuur en onderhoud/techniek. Je bevordert samenhang en samenwerking met en binnen de afdeling
 • budgetverantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering
 • verantwoordelijk voor een optimale en veilige realisatie van de verhuringen en neemt hierin een proactieve houding waarbij met een efficiënte inzet van mensen en middelen een optimaal resultaat behaald wordt
 • het aanspreekpunt voor de gemeente inzake huisvesting, gebouwbeheer en theatertechniek
 • verantwoordelijk voor de automatisering en voor Arbo- en BHV beleid en uitvoering
 • op regelmatige basis aanwezig bij voorstellingen, evenementen die plaatsvinden in het theater of op een externe locatie. In deze rol ben je als vervanger van de directie de gastheer/gastvrouw van de avond en het 1e aanspreekpunt voor onze gasten, gezelschappen en bespelers

Wat zoeken wij
Wij zoeken een mensgerichte, leidinggevende coach die medewerkers weet te motiveren en te stimuleren zich verder te ontwikkelen. Iemand die resultaatgericht kan aansturen met een relevante opleiding op minimaal HBO- werk- en denkniveau en kennis van de ontwikkelingen op het werkterrein. Iemand met gedegen kennis van facilitair management, automatisering, publieksservice én affiniteit met de theaterwereld.

Functie-eisen

 • relevante HBO/WO-opleiding
 • minimaal enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
 • kennis van automatisering, gebouwbeheer
 • affiniteit met theater en cultuur
 • organisatietalent, planmatig, resultaatgericht en ondernemend
 • zakelijke/commerciële instelling gecombineerd met een mensgerichte aanpak
 • flexibel in werktijden (ook avond en weekend)
 • leidinggevende kwaliteiten, natuurlijk en verbindend leiderschap
 • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

Wat bieden wij
Een functie in een culturele dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team. Het betreft in eerste instantie een functie voor bepaalde tijd van een jaar. Salariëring is conform de cao Nederlandse Podia, schaal 8.

Solliciteren
Wil je solliciteren stuur dan vóór 28 oktober je cv en motivatiebrief naar vacature@lampegiet.nl ter attentie van Patrick Marcus, directeur. Heb je vragen over deze vacature dat kan via bovenstaand e-mailadres of via 0318-540000.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.