Teylers Museum: Beveiliger

Teylers Museum in Haarlem zoekt een Beveiliger voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-10-2019


Teylers is het Museum van de Verwondering. Al sinds 1784 is dit de plek om je te verbazen en verwonderen over fossielen, mineralen, boeken, munten, penningen, natuurkundige instrumenten, schilderijen en tekeningen. Het museum is gevestigd in een monumentaal gebouw met delen uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Teylers Museum heeft een even fascinerende als unieke geschiedenis. Jaarlijks ontvangt het museum ongeveer 130.000 bezoekers uit binnen- en buitenland

Wij zoeken een

Beveiliger

32 uur per week

Als beveiliger ben je het visitekaartje van het museum. Dit betekent dat je de bezoekers een warm welkom geeft maar dat je ook een scherp oog hebt voor afwijkende en ongewenste situaties. Als beveiliger open en sluit je het pand, inspecteer je de ruimtes voor en na openingstijd en signaleer en/of acteer je waar nodig op onregelmatigheden. Uiteraard houd je doorlopend toezicht op de orde en veiligheid in het museum.

Indien nodig treed je op een klantvriendelijke wijze op bij overtredingen van de huisregels. Ondersteunende werkzaamheden in de publieksruimten behoren ook tot je takenpakket. Hierbij kun je denken aan het klaarzetten van tafels en stoelen, het bedienen van apparatuur en het verrichten van kassawerkzaamheden. We zoeken jou als je met passie en betrokkenheid je vak verstaat.

Voornaamste werkzaamheden

 • Fungeren als gastheer / gastvrouw voor bezoekers.
 • Beveiliging van gebouwen en collectie.
 • Vervullen van meldkamerdiensten.
 • Fungeren als ploegleider binnen de bedrijfshulpverleningsorganisatie.
 • Surveilleren in publiekelijke ruimtes.
 • Facilitaire werkzaamheden en begeleiden evenementen.

Vereisten

 • Onbesproken gedrag.
 • In bezit van het diploma beveiliger 2 en geldig BHV-diploma.
 • Klantvriendelijke instelling, goede communicatieve en sociale vaardigheden, representatief.
 • Betrokken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je werkt graag in teamverband, bent stressbestendig en bent in staat kennis over te dragen aan collega’s.
 • Museale ervaring is een pre.
 • Bereidheid in weekenden en avonduren te werken volgens een dienstrooster.
 • Woonachtig in Haarlem of nabije omgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Teylers Museum biedt een dienstverband voor 32 uur per week, met passende arbeidsvoorwaarden conform de Museum cao. De functie is ingeschaald in schaal 4 waardoor je afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2.121,- en € 2.542,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek, zult gaan verdienen. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, 3,4 % eindejaarsuitkering en 194.4 vakantie uren (op basis van 36-uur). Het betreft een tijdelijk dienstverband in eerste instantie voor de duur van één jaar.

Inlichtingen & sollicitatie
Meer informatie over de functie is verkrijgbaar via Marcel Koopmans, Hoofd Beveiliging, telefoon: 023-5160973. Je sollicitatiebrief met cv kun je tot 1 november 2019 via de sollicitatie-button mailen aan Tina Warnar, onder vermelding van ‘vacature beveiliger’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.