Stut Theater: Productieleider

Stut Theater in Utrecht zoekt een Productieleider voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 27-10-2019


Stut Theater is het oudste Community Theatergezelschap van Nederland, opgericht in 1977 en sinds 2008 gevestigd in de Utrechtse wijk Overvecht. Stut maakt theatervoorstellingen over maatschappelijke onderwerpen, gebaseerd op de verhalen en ervaringen van de spelers. Dit zijn geen professionele acteurs, maar mensen die niet vanzelfsprekend met theater in aanraking komen en die een verhaal hebben dat gedeeld moet worden. Zo creëert Stut dwarsverbanden door de Utrechtse samenleving: jong en oud, allochtoon en autochtoon, hulpverleners en hulpzoekenden, iedereen passeert de revue. Stut maakt voorstellingen om actuele thema’s aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken en om spelers in hun kracht te zetten. Letterlijk uit het leven gegrepen en gespeeld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt.

Stut Theater zoekt per 1 januari 2020 een

Productieleider

24 uur per week

Functieprofiel
We zoeken een organisatietalent die naast een gedegen planning ook de handen uit de mouwen steekt. Je weet van aanpakken en je weet ook te delegeren. Jij zorgt dat al onze activiteiten van idee tot tournee gesmeerd lopen!

Persoonlijk profiel

 • Ondernemend & proactief
 • Feeling met het werkveld op het snijvlak van kunst en welzijn
 • Sterke sociale vaardigheden
 • Flexibele houding en creatief oplossend vermogen
 • Geëngageerd, maatschappelijk betrokken, bevlogen
 • Betrouwbaar en accuraat

Kernactiviteiten (taken)

 • Vertaalt artistieke wensen en eisen naar een realistische productie(planning)
 • Bewaakt projectbegrotingen
 • Produceert voorstellingen en andere activiteiten
 • Houdt het totaaloverzicht aan activiteiten
 • Stuurt medewerkers aan en voert zelf ook uit
 • Coördineert de vrijwilligers
 • Beheert de opslag (loods) van materialen en technieken
 • Is verantwoordelijk voor aan aantal officemanagement taken: meubilair, voorraden, contacten met verhuurder, medehuurders van het pand en schoonmakers
 • Is contactpersoon voor het computerbeheer

Functie-eisen

 • 2-4 jaar werkervaring
 • Bereid om buiten kantooruren en in het weekend te werken
 • In bezit van rijbewijs en in bezit van BHV (of bereid dit te halen)

Pre

 • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van een productie(planning) en het aansturen van anderen
 • Woonachtig in Utrecht (Overvecht is helemaal top!)

Waar kom je werken?
Stut Theater bestaat uit een klein team waarin je als productieleider direct valt onder aansturing van de artistiek en zakelijk leider. Omdat ons kernteam klein is kan het gebeuren dat je gevraagd zal worden om werkzaamheden te verrichten die niet per se 100% aansluiten bij het functieprofiel. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn, afhankelijk van kennisniveau en ervaring, conform de cao Theater en Dans, schaal 7.

Wij bieden
Een functie in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team. Het betreft in eerste instantie een functie voor bepaalde tijd van een jaar waarna bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd kan worden afgesloten.
Stut theater onderschrijft de Code Cultural Governance.

Interesse?
Sollicitaties bestaande uit een motivatiebrief inclusief CV kunt u tot en met 27 oktober 2019 sturen naar vacature@stut.nl ovv ‘sollicitatie Productieleider’. Eerste ronde gesprekken staan gepland op 5 & 6 november en tweede ronde gesprekken op 12 & 13 november 2019.

Kandidaten met een niet-westerse achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit in het team versterkt.

Voor nadere informatie over de functie kunt u zich wenden tot artistiek leider Donna Risa (donna@stut.nl / 030 2311801).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.