SPRING Performing Arts Festival: Stage / Werkervaringsplek Productie

SPRING Performing Arts Festival in Utrecht biedt een Stage / Werkervaringsplek Productie voor 3-5 dagen per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 18-12-2019


SPRING Performing Arts Festival is het toonaangevende, internationale festival voor theater, dans en performance in Utrecht. Het festival presenteert nieuwe ontwikkelingen in de hedendaagse podiumkunsten. SPRING stimuleert enerzijds de groei en ontwikkeling van jonge, veelbelovende kunstenaars en anderzijds theater, dans en cross-over als kunstvormen. Het programma is op het scherpst van de snede, radicaal, vernieuwend en avontuurlijk. De achtste editie van SPRING vindt plaats van 14 tot en met 23 mei 2020. Gedurende 10 dagen staan er ruim 100 voorstellingen in theaterzalen en in de publieke ruimte in Utrecht.

SPRING heeft ruimte voor drie maal een

Stage / Werkervaringsplek Productie

3-5 dagen per week

Wat bieden wij?
SPRING biedt je een geweldige kans om in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen in een dynamische festivalorganisatie. Bovendien kan een stage/werkervaringsplek bij SPRING een mooie start zijn om een netwerk op te bouwen. Je wordt onderdeel van het productieteam en wordt begeleid door een ervaren collega. Je bent vooral ondersteunend, maar voor een aantal taken zal je ook eindverantwoordelijk zijn.

Wat zijn onder andere jouw werkzaamheden? Wat ga je leren?
We zoeken mensen op verschillende deelgebieden van de productieafdeling en kijken dan ook niet alleen naar welke ervaring je eventueel al in huis hebt, maar vooral naar hoe we jouw talenten en leerdoelen het beste kunnen laten aansluiten bij de werkzaamheden binnen het team. De exacte taken zijn in overleg en zullen liggen op het vlak van vrijwilligerscoördinatie, op het produceren van zaal- en/of locatievoorstellingen en/of het produceren van algemene festivalzaken zoals het festivalschema, draaiboeken, gastenservice, artiestencontracten et cetera.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een praktische instelling en bent een organisatietalent.
  • Je houdt van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent flexibel en stressbestendig; enthousiast en creatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt affiniteit met (podium)kunsten.
  • Je hebt een goede beheersing van Nederlands én Engels (we zijn immers een internationaal festival).
  • Je volgt een relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld OPP, Theaterwetenschap, Media en Cultuur of CMV óf bent net afgestudeerd en op zoek naar werkervaring.
  • Je bent bereid om in aanloop en tijdens het festival lange(re) dagen te draaien.

Vergoeding en periode
Je ontvangt een vergoeding van € 300,- per maand (bij een fulltime stage). Periode: januari tot en met mei 2020, 3 tot 5 dagen per week, tijdens het festival (14-23 mei 2020) fulltime. Precieze aanvang en aantal dagen in overleg.

Contact
Heb je interesse? Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatie en cv onder vermelding van ‘stage / werkervaringsplek productie’ naar Sanne van der Does, Hoofd Productie: sollicitatie@springutrecht.nl. Voor vragen kun je ook naar dit adres mailen. Bellen kan met 030-233 20 32.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.