Schouwburg het Park: Senior Marketeer

Schouwburg het Park in Hoorn zoekt een Senior Marketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-10-2019Het Park is een groot, regionaal theater met twee theaterzalen. Dit seizoen zijn er ruim 250 verschillende voorstellingen te zien en verwachten wij een kleine 100.000 bezoekers te mogen ontvangen.

Wij zoeken een creatieve campagnedenker met online marketing ervaring.

Senior Marketeer

32 uur per week

De senior marketeer is gepositioneerd op de afdeling Marketing/PR en Sales. Deze afdeling valt onder directe verantwoordelijkheid van de commercieel manager, evenals de functie. De commercieel manager spreekt de senior marketeer aan op zijn/haar verantwoordelijkheden en beoordeelt het functioneren binnen de taakinhoud.

Verantwoordelijkheid
De senior marketeer is mede verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen (werving bezoekers, adverteerders, sponsors en online activiteiten) van de voorstellingen. Hij/zij is mede verantwoordelijk voor de uitvoering en communicatie van alle activiteiten, gericht op de promotie en verkoop van voorstellingen en eventuele overige diensten.

Daar waar de commercieel manager de projectleiding heeft, stuurt hij/zij zowel het proces als collega’s aan op het succesvol realiseren van de resultaatgebieden en taken. De senior marketeer is de operationele contactpersoon als het gaat om de ontwikkeling en uitvoering van de verkoop van de activiteiten die in Het Park plaats vinden. Kennis van de theaterbranche en -voorstellingen is een grote pre.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.