Rijksmuseum: Filmploegbegeleider

Het Rijksmuseum in Amsterdam zoekt een Filmploegbegeleider voor 4, 8 of 16 uur per week of nader te overleggen | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-10-2019Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Miljoenen mensen uit heel de wereld bezoeken jaarlijks het museum met hoogtepunten uit de collectie zoals de Nachtwacht van Rembrandt en het Melkmeisje van Vermeer. Verder organiseert het Rijksmuseum vele tentoonstellingen, evenementen, lezingen, cursussen en workshops voor jong en oud.

Een van onze ambities is om het meest gastvrije museum in de wereld te zijn. Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan deze ambitie? En vind jij het van nature leuk om het mensen naar de zin te maken, ze een welkom gevoel te geven en ze te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Evenementen en Ontvangsten zoekt

Filmploegbegeleider(s)

verschillende contractvormen: 4, 8 of 16 per week of nader te overleggen
(fulltime behoort niet tot de opties)

Functie-informatie
Als filmploegbeleider begeleid je alle filmploegen en fotografen en verleen je de nodige service aan deze groepen. Je zorgt ervoor dat de crews zich welkom voelen, wijs je hen de weg, maar breng je hen ook op de hoogte van de geldende regels in het museum. Naast dat je deze groepen ontvangt, breng je de administratie op orde, denk hierbij aan het aanmelden van de groepen en evaluatierapporten opstellen.

Werken in wisselende diensten door de week, in het weekend en op feestdagen moet derhalve geen bezwaar zijn. Daarnaast komen avonddiensten in verband met de vele evenementen vaak voor, bereidheid om te werken in de avonduren is daarom een vereiste.

Wensen
We zijn op zoek naar positief ingestelde en representatieve kandidaten uit (groot) Amsterdam die minimaal beschikken over havo / mbo werk- en denkniveau. Je spreekt twee talen, Nederlands en Engels en je hebt minimaal één jaar ervaring in een publieksgerichte functie. Je houdt ervan om in een snelle omgeving te werken en bent flexibel. Uiteraard zijn jouw communicatieve vaardigheden zeer goed. Kennis van het museum is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.121,- (uurloon € 13,60) en maximaal € 2.542,- (uurloon € 16,29) bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 3), exclusief 8% vakantietoelage. Op de overige arbeidsvoorwaarden is de museum cao van toepassing. Er zijn verschillende contracten te verdelen. De start van het dienstverband is zo spoedig mogelijk.

Sollicitaties
Het Rijksmuseum is van en voor iedereen. Wij nodigen iedereen van harte uit te reageren, ongeacht culturele en/of sociale achtergrond en leeftijd. Wij zien graag je sollicitatie uiterlijk 22 oktober 2019 tegemoet. Solliciteren doe je via onderstaande sollicitatie-button.

Informatie
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Lieke Boers, personeelsadviseur op telefoonnummer: 020-6747304.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Colly op telefoonnummer: 020-6747195.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.