Oyfo Kunst & Techniek: Docent Zang Pop & Jazz

Oyfo Kunst & Techniek in Hengelo zoekt een Docent Zang Pop & Jazz voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 22-10-2019


Oyfo Kunst & Techniek is in 2017 ontstaan door een fusie van Techniekmuseum HEIM, Muziekschool Hengelo en Centrum voor Kunsteducatie CREA. Oyfo is een techniekmuseum en biedt daarnaast vrijetijdscursussen en workshops beeldende kunst, muziek, dans, theater, techniek en erfgoed voor alle leeftijden en niveaus. Veel kinderen uit de regio en daarbuiten groeien op met Oyfo doordat ze er met hun schoolklassen educatieprojecten komen volgen.

Oyfo verhuist eind 2020 naar een nieuwe locatie, het prachtige industriecomplex Hazemeijer. Op Hazemeijer is alles wat Oyfo het publiek biedt voor het eerst onder één dak te vinden. Op die plek kunnen de door de nieuwe organisatie ontwikkelde innovatieve museale verhaallijn en de vernieuwende educatieconcepten tot volle wasdom komen. Zo wordt Oyfo een bruisende ontmoetingsplek waar voor alle leeftijden altijd iets te doen is op het gebied van kunst en techniek. Een leuk uitje én een inspirerende en uitdagende leeromgeving.

Oyfo Kunst & Techniek in Hengelo zoekt een:

Docent Zang Pop & Jazz m/v

nader te bepalen aantal uur

Wat zoeken wij?
Vanwege stijgende leerlingenaantal heeft onze huidige zangdocent haar maximum aantal uren bereikt. Daarom zoeken wij een enthousiaste en vaardige zangdocent Pop & Jazz (m/v) om ons team te komen versterken en de afdeling actief mee te helpen ontwikkelen. Affiniteit en ervaring met bandcoaching, koorscholing/vocal groups en songwriting is een pre.

Ben jij die leuke verbindende en inspirerende docent met initiatief, humor, energie en vakkennis? Laat ons dan gauw weten of je belangstelling hebt of neem contact op voor meer info!

Mail je motivatiebrief met CV vóór 22 oktober naar Marion Weegerink m.weegerink@oyfo.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Fransen, b.fransen@oyfo.nl.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 29 oktober.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.