NPO-fonds: Bureaumedewerker

Het NPO-fonds in Hilversum zoekt een Bureaumedewerker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 31-10-2019Het NPO-fonds is onderdeel van de NPO en stimuleert hoogwaardige dramaproducties, documentaires en talentontwikkeling bij de publieke omroep, uitgezonden en geplaatst via radio, televisie en online.

Bureaumedewerker

24 uur per week

Voor het NPO-fonds in Hilversum zijn wij op zoek naar een bureaumedewerker voor 24 uur in de week. Je maakt onderdeel uit van een klein team dat drie jaar geleden is gestart. Je werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van het algemene proces van het fonds. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het digitaal ordenen en archiveren van een grote hoeveelheid documentatie, ook controleer je of alle documentatie compleet is en vraag je zo nodig aanvullende informatie op bij externe partijen. Je bent telefonisch aanspreekpunt van het fonds en je beheert het e-mailverkeer. Je regelt praktische zaken voor vergaderingen en voor externe adviseurs en freelancers. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van de website en de externe communicatie, en help je waar nodig bij de evenementen die het fonds organiseert.

Functie-eisen/kwaliteiten
Wij zijn voor deze functie op zoek naar een professional met een afgeronde HBO opleiding. Je komt te werken in een klein enthousiast team, dat onderdeel uitmaakt van een grote organisatie, waarbij grote zelfstandigheid gevraagd wordt. Je vindt snel je weg in complexe omgevingen. Daarnaast ben je ondernemend, servicegericht, zeer secuur, assertief, je neemt graag initiatief, je bent proactief en je hebt aantoonbare ervaring met onder andere Excel, databases en CMS-systemen. Je verdiept je graag in nieuwe digitale mogelijkheden ten behoeve van een goede administratie. We hebben een voorkeur voor iemand met affiniteit met de cultuur- en mediasector. Het betreft in eerste instantie een afspraak voor een jaar, met ingang van december/januari (in overleg).

Solliciteren
Heb je interesse? Reageer voor 1 november door je cv en motivatiebrief te sturen naar npofonds@npo.nl. Bij vragen kan je contact opnemen met Annelie Loos, via ditzelfde mailadres.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.