Music Meeting: Marketing & Communicatie Professional

Music Meeting in Nijmegen zoekt een Marketing & Communicatie Professional voor 16 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 25-10-2019


Music Meeting is het festival zonder hokjesgeest. Onafhankelijk en vernieuwend. Voor alleseters en fijnproevers. Jaarlijks geniet een groot publiek van het festival in Park Brakkenstein, Nijmegen. Ook organiseert het festival kleine events door het jaar heen.

Marketing & Communicatie Professional

16 tot 36 uur per week (per 1 november 2019: 8 uur per week, januari-juni 2020: 16 tot 36 uur per week)

Wie ben jij?
Jij stort je met hart en ziel op het bekendmaken van het festival en de events die Music Meeting organiseert. Je weet als geen ander hoe je buzz creëert. Met een flinke portie vakkennis en een goede dosis creativiteit zorg jij ervoor dat bestaand en nieuw publiek zijn weg weet te vinden naar Music Meeting.

Werkzaamheden
De artiesten die optreden bij Music Meeting hebben een verhaal te vertellen. Daarom willen we de komende jaren meer gaan werken met storytelling. Jij denkt na over goede content en weet deze via de kanalen van Music Meeting en van partners breed te verspreiden. Je hebt een vlotte pen en weet met sterke teksten en creatieve marketingacties online en offline media te benaderen. Je analyseert de effectiviteit van de marketingcampagnes en stuurt deze constant bij, met als doel zoveel mogelijk publiek te bereiken.

Als marketing & communicatieprofessional werk je samen met stagiairs en een junior medewerker aan de uitvoering van de marketing- & communicatiestrategie van Music Meeting. Je regisseert en produceert marketing- en communicatiemiddelen, zoals de website, ticketsales, social media, mailings, drukwerk en advertenties.

Functievereisten

  • Je hebt een proactieve houding, creatief denkvermogen en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een opleiding (HBO of Universitair) afgerond in de richting van marketing, communicatie, media of eventmanagement.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal.
  • Je hebt ervaring met WordPress, Facebook & Instagram advertising en Google Ads.
  • Je bent accuraat en zorgvuldig.
  • Je bent goed in plannen en overzicht bewaken.
  • Je hebt affiniteit met (internationale) muziek en evenementen.

Praktisch

  • Je werkt in het begin één dag per week; naarmate het evenement dichterbij komt loopt het op naar fulltime.
  • Financiële beloning: afhankelijk van kennis / ervaring.

Ben je enthousiast over deze vacature en voldoe je aan de functievereisten, stuur dan vóór 25 oktober 2019 je CV en motivatiebrief onder vermelding van ‘Sollicitatie Marketing & Communicatie Professional’ naar Sanne Grijsen, directeur: sanne@musicmeeting.nl. Vragen kan je ook via dit mailadres stellen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.