Lloyd Hotel: Medewerker Bediening

Lloyd Hotel in Amsterdam zoekt een Medewerker Bediening voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Lloyd Hotel is gevestigd in een iconisch gebouw uit 1921. Architect Evert Breman ontwierp het landverhuizershotel voor de scheepvaartmaatschappij Koninklijke Hollandsche Lloyd. Na het faillissement van de rederij in 1935 heeft het gebouw vele verschillende functies gehad. In 2004 heropende het Lloyd Hotel als het eerste 1-tot-5 sterrenhotel ter wereld. Naast hotel is Lloyd Hotel een plek die openstaat voor culturele evenementen en samenwerkingsverbanden. Dit uit zich in de uniek vormgegeven zalen, onze focus op design, samenwerkingen met grote festivals zoals Flamenco Biënnale, SQBA, Unseen, What Design Can Do, Holland Festival en diverse dans-, literatuur-, kunst- en muziekevenementen.

Lloyd Hotel organiseert en initieert creatieve evenementen zoals exposities, concerten, lezingen, beurzen en pop-up shows in onze unieke hotelkamers, platforms en restaurant. In het originele trappenhuis is een permanente tentoonstelling te bezichtigen over de geschiedenis van Lloyd Hotel. Terwijl je de trap oploopt in een van de originele trappenhuizen, ontvouwt zich deze geschiedenis in objecten, foto’s en brieven. De tentoonstelling is opengesteld voor iedereen en is vrij toegankelijk.

Lloyd Hotel is een verzameling van mensen, in alle vormen en maten, met een gedeelde liefde voor Amsterdam en gastvrijheid. In het hart van ons iconische gebouw vind je Lloyd Restaurant. Het is een plek waar hotelgasten, de buurt, creatieve en zakelijke gasten graag komen. Alle gerechten worden in onze keuken bereid, ons menu wisselt ieder seizoen en heeft talloze opties voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs. We gebruiken de meest verse ingrediënten, lokaal en biologisch waar mogelijk, met wereldse invloeden.

Voor Lloyd Restaurant zoeken we per direct een

Medewerker Bediening

aantal uur per week in overleg

Wie zijn wij:
Lloyd is een onconventioneel hotel. De gerechten worden in huis bereid, met producten van leveranciers waar we trots op zijn. Het restaurant is open van 07.00 uur tot middernacht, inclusief een groot terras, banqueting en 24/7 roomservice. Het team kenmerkt zich door haar eigen persoonlijke benadering; bij het Lloyd kan en mag je jezelf zijn! Wil je weten met wie je gaat werken? Lees het interview met Dave.

Wie zoeken wij:

 • Je hebt ervaring in de horeca als medewerker bediening en kunt zelfstandig werken
 • Je bent gastvrij, enthousiast en hebt een persoonlijke benadering
 • Je hebt een nieuwsgierige en kritische houding
 • Je kunt goed werken in een team en bent bereid om nieuwe medewerkers te trainen en in te werken
 • Je bent flexibel beschikbaar voor de 3 shifts; en bij voorkeur voor diner- en bardiensten
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels

Dit krijg je bij ons:

 • Een proeverij met uitleg van chef Paul Kroonenburg tijdens de lancering van de nieuwe menukaart
 • Een afwisselende baan in het eerste 1-tot-5 sterrenhotel ter wereld
 • Vrienden en familie mogen met korting overnachten
 • Dagelijkse lunch of diner met collega’s
 • Een informele en inspirerende werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is
 • Ruimte om je te ontwikkelen
 • Een marktconform salaris

Ben jij de medewerker bediening die wij zoeken? Stuur je cv en motivatie naar werken@lloyd.nl ter attentie van Evelyn Storm.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.