Karavaan, buitengewoon theater op locatie: Productiemedewerker Karavaan Festival 2020

Karavaan, buitengewoon theater op locatie in Alkmaar zoekt een Productiemedewerker Karavaan Festival 2020 voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 25-10-2019Karavaan presenteert, ontwikkelt en produceert professionele (podium)kunsten van gerenommeerde én jonge makers op bijzondere plekken. Karavaan maakt een jaarlijks festivalprogramma in de regio (Groot) Alkmaar met locatietheater op bijzondere plekken en een festivalhart in het Victoriepark in Alkmaar. Daarnaast ontwikkelt Karavaan jaarlijks de Winterkaravaan, het talentontwikkelingsproject voor vijf jonge makers. Door het jaar heen initiëren we en worden we gevraagd voor diverse projecten.

Karavaan Festival 2020 heeft plek voor een

Productiemedewerker Karavaan Festival 2020

30 uur per week

Voor aankomend Karavaan Festival (29 mei tot en met 7 juni 2020) zoekt Karavaan een enthousiaste en gedreven productiemedewerker.

Werkzaamheden
Het (mede) organiseren van het festival en producties – van het regelen van faciliteiten tot de coördinatie van de horeca en catering en die van vrijwilligers. Van de voorbereiding van contracten met kunstenaars en locaties tot de financiële afwikkeling en het maken van materiaallijsten en draaiboeken.

Profiel

 • Je hebt enige ervaring met produceren in de kunstensector.
 • Je hebt een afgeronde en relevante HBO-opleiding.
 • Je bent nauwkeurig en neemt initiatief.
 • Je bent veelzijdig en flexibel.
 • Je bent sociaal, gastvrij, nieuwsgierig en stressbestendig.
 • Je hebt humor en laat je niet snel op de kast jagen.
 • Je hebt lef en bent extravert.
 • Je woont in Noord-Holland, bij voorkeur in de regio Alkmaar.

Vaardigheden

 • Hands-on, productief en georganiseerd werken.
 • Rijbewijs B.
 • Goede communicatieve sociale vaardigheden.
 • Snel en handig met Excell, word en internet.

De functie is gemiddeld 30 uur per week, waarbij flexibiliteit rondom projecten wordt verwacht. In februari heb je genoeg aan 16 uur, in mei (en tijdens het festival) is het full-time. Het festival is van 29 mei tot en met 7 juni 2020 en er is een Voorproefavond op 3 april 2020. De week van 15 juni 2019 is vrij. Deze vacature loopt van 3 februari tot en met 3 juli 2020. Heb je nu al tijd over, bijvoorbeeld één of twee dagen per week, dan horen we dat ook graag.

Het productiekantoor bevindt zich in Alkmaar. Afhankelijk van je ervaring is het honorarium € 10.000 – € 17.000 exclusief btw voor deze klus. Als je geen ZZP-er bent moet je werken met een verloningsbedrijf (bijvoorbeeld Raakvlak).

Fijn als je een korte motivatie en je CV stuurt voor 25 oktober 2019 naar info@karavaan.nl.

Meer informatie: Nico Bink, producent, 06 533 193 86 / nico@karavaan.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.