Hortus Botanicus Amsterdam: Medewerker Procesbeschrijving

De Hortus Botanicus Amsterdam in Amsterdam zoekt een Medewerker Procesbeschrijving voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 17-11-2019De Hortus is één van de oudste botanische plantentuinen ter wereld. Een groene oase in het centrum van de stad, met een collectie van ca. 4.000 soorten van over de hele wereld. De tuin trok in 2018 meer dan 200.000 bezoekers. Er vinden het hele jaar diverse culturele activiteiten plaats. Dit en meer wordt mogelijk gemaakt door de inzet van ca 50 medewerkers en 70 vrijwilligers.

De Hortus Amsterdam zoekt per direct een

Medewerker Procesbeschrijving

24 uur per week

Het betreft een functie die per direct van start gaat voor een periode van c.a. 6 maanden. De functie is gemiddeld 24 uur per week en kan zowel in loondienst als op ZZP-basis uitgevoerd worden.

Wie zoeken we
Ten behoeve van optimaliseren van onze administratieve organisatie zijn we op zoek naar een medewerker procesbeschrijving. Als medewerker procesbeschrijving adviseer je over de richting van de processen en draag je bij aan verbetervoorstellen binnen de bestaande processen en aan het ‘in control’ zijn van de organisatie.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen, actualiseren en verbeteren van de procesbeschrijvingen en werkinstructies van de Hortus. Het betreft met name de processen op het gebied van inkoop en verkoop, financiën en ICT.

Wat vragen we
Je voelt je prettig in een veranderende organisatie en je hebt de juiste instelling en aanpak om deze verandering verder vorm te geven. Je hebt een hbo-opleiding in bijvoorbeeld Accountancy of Bedrijfseconomie met een paar jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een kritische houding en kan zelfstandig werken.

Je benadert de processen vanuit risico’s en met het oog op interne beheersing en controle. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en legt makkelijk de verbinding met diverse teams in de organisatie.

Daarnaast heb je een pragmatische instelling en ben je een doorzetter die doortastend en accuraat te werk gaat. Tevens heb je uitgebreide ervaring met Microsoft Word.

Wat bieden we
Een unieke en prachtige werkplek in hartje Amsterdam. Een zelfstandige functie met ruimte voor initiatief. Een informele organisatiecultuur met nadruk op collegialiteit. De functieovereenkomst is in eerste instantie voor c.a. 6 maanden. Financiële vergoeding in overleg te bespreken.

Heb je interesse?
Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 17 november a.s. naar Marieke Holt, P&O medewerker, marieke.holt@dehortus.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tanja Seydlitz, Hoofd Financiën, 020-7025416.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.