Het Spoorwegmuseum: Medewerkers Publieksdienst

Het Spoorwegmuseum in Utrecht zoekt Medewerkers Publieksdienst voor minimaal 22,8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Het Spoorwegmuseum in Utrecht is een cultuurattractie van wereldformaat. Op spraakmakende wijze beleeft de bezoeker een vermakelijke reis langs de échte verhalen van het spoor. Wij ontvangen per jaar ruim 400.000 bezoekers voor een dagje uit of een zakelijk arrangement. Door een prachtige collectie, een slimme organisatie en onze energieke en enthousiaste medewerkers heeft het museum nationaal en internationaal aanzien. Het museum is inspirerend, betrokken en vooruitstrevend.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar meerdere

Medewerkers Publieksdienst

minimaal 22,8 uur per week

In de functie van medewerker Publieksdienst verricht je operationele werkzaamheden in het museum, zoals:

 • Kassawerkzaamheden entree
 • Toegangscontrole
 • Bediening attracties
 • Bediening kindertrein
 • Kassawerkzaamheden museumwinkel
 • Parkeerbegeleiding
 • Schoonmaakwerkzaamheden

Wij vragen

 • beschikbaarheid op zowel doordeweekse dagen als in het weekend (er wordt gewerkt in flexibele roosterdiensten en niet met vaste werkdagen);
 • ruime beschikbaarheid tijdens schoolvakanties / feestdagen (wij zijn de kerstdagen, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag geopend waarbij we allemaal minimaal 1 kerstdag en oudejaarsdag of nieuwjaarsdag werken);
 • gastgerichtheid, flexibiliteit en accuraatheid;
 • stressbestendigheid en overtuigingskracht;
 • enige jaren ervaring in een publieksgerichte functie;
 • een onverwoestbaar vrolijk humeur;
 • woonachtig zijn in Utrecht of directe omgeving

Wij bieden

 • Wij bieden een afwisselende baan in een informele en unieke werkomgeving. Contracturen zijn in overleg (minimaal 22,8 per week) en worden altijd flexibel ingezet; tijdens drukke periodes (schoolvakanties en evenementen) werk je meer dan je contracturen en in rustige tijden minder (tijd voor tijd);
 • De functie is ingedeeld in schaal 4 (conform CAO Recreatie), de periodiek is afhankelijk van de ervaring. Daarnaast ontvang je 7,5% extra over het CAO salaris. Wij bieden geen reiskostenvergoeding;
 • Het Spoorwegmuseum wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Wij zijn een organisatie die ruimte biedt aan iedereen.

Interesse?!
Ben je op zoek naar een afwisselende functie in een unieke werkomgeving ?! Klik op de sollicitatiebutton en voeg jouw gegevens met CV en korte motivatiebrief toe. Bij vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Eliza Westerduin (P&O) of bel 030-230 6299.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.