Het Spoorwegmuseum: Hulpkrachten Publieksdienst

Het Spoorwegmuseum in Utrecht zoekt Hulpkrachten Publieksdienst voor flexibele roosterdiensten | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geen


Het Spoorwegmuseum in Utrecht is een cultuurattractie van wereldformaat. Op spraakmakende wijze beleeft de bezoeker een vermakelijke reis langs de échte verhalen van het spoor. Wij ontvangen per jaar ruim 400.000 bezoekers voor een dagje uit of een zakelijk arrangement. Door een prachtige collectie, een slimme organisatie en onze energieke en enthousiaste medewerkers heeft het museum nationaal en internationaal aanzien. Het museum is inspirerend, betrokken en vooruitstrevend.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar meerdere

Hulpkrachten afdeling Publieksdienst

met flexibele roosterdiensten

Wat ga je doen?
Als Hulpkracht Publieksdienst heb je elke dag de kans om het bezoek van onze gasten tot een onvergetelijke ervaring te maken. In het museum verricht je operationele werkzaamheden zoals parkeerbegeleiding, toegangscontrole, het bedienen van de verschillende ‘werelden’ (attracties) en uiteraard zorg je ervoor dat je werkplek opgeruimd en schoon blijft.

Als je langer in dienst bent, kun je ook worden ingezet voor het begeleiden van (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, ontvangsten en diners.

Wie ben jij?

  • Je bent gastgericht, representatief, proactief, flexibel en accuraat;
  • Je bent op zoek naar een uitdagende baan naast school of studie;
  • Je bent woonachtig op fietsafstand van het museum (Utrecht of directe omgeving);
  • Je bent minimaal 1 weekenddag per week beschikbaar (er wordt gewerkt in flexibele roosterdiensten en niet met vaste werkdagen);
  • Je bent fulltime beschikbaar in de periode 23 december tot 8 januari a.s. waarbij je minimaal 1 kerstdag en oudejaarsdag of nieuwjaarsdag werkt.

Wij bieden

  • Een leuke en afwisselende baan in een bijzondere omgeving. Het museum betaalt per uur het wettelijk minimum(jeugd)loon + 7,5% . Het museum vergoedt geen reiskosten.
  • Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.spoorwegmuseum.nl
  • Het Spoorwegmuseum wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Wij zijn een organisatie die ruimte biedt aan iedereen.

Interesse?!
Ben je op zoek naar een afwisselende functie in een unieke werkomgeving ?! Klik op de sollicitatiebutton en voeg jouw gegevens met CV en korte motivatiebrief toe. Bij vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Eliza Westerduin (P&O) of bel 030-230 6299.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.