DONS Opvang: Kunstvak- en Bewegingsdocenten & Basisschoolleerkrachten

DONS Opvang in Amsterdam & Bussum zoekt Kunstvak- en Bewegingsdocenten & Basisschoolleerkrachten voor 13,5-18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDONS Opvang is niet zomaar een BSO waar kinderen na schooltijd de tijd doden. Zodra de laatste schoolbel gegaan is komt een bevlogen team van kunstvakdocenten en groepsleerkrachten de school omtoveren tot een bijzondere plek waar kinderen niet alleen lekker kunnen spelen maar ook lessen krijgen in theater, muziek, beeldende vorming, dans en gym. Bij DONS creëren we een omgeving waarin volop ruimte is voor gekte, waar zomaar ineens een personage kan binnen wandelen en waar we veel zingen, toneelspelen en ravotten met de kinderen. Dit team zouden we graag willen aanvullen met enkele bevlogen, nieuwe docenten, die er niet voor terugdeinzen om wat verantwoordelijkheid op zich te nemen.

DONS heeft een unieke samenwerking met de scholen waar we gevestigd zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat onze docenten ook drama- en muziekonderwijs verzorgen onder schooltijd en dat we helpen bij vieringen en evenementen. Als je voor DONS aan de slag gaat is er dus altijd wel een leuke uitdaging voor je te vinden!

Bij DONS zijn we actief bezig met de ontwikkeling van elk kind binnen de vertrouwde omgeving van de eigen school maar met alle ruimte voor creativiteit, spel en sport die op een gewone lesdag vaak mist. En omdat DONS altijd groeit zijn we op zoek naar jou!

DONS zoekt

Kunstvak- en bewegingsdocenten of basisschoolleerkrachten

voor verschillende locaties in Amsterdam en Bussum

13,5-18 uur per week

Je bent creatief en biedt cursussen aan tijdens onze bijzondere buitenschoolse opvang en je geeft kunstvaklessen onder schooltijd aan basisschoolleerlingen.

Wat we vragen

  • Afgeronde opleiding tot kunstvakdocent (theater, muziek, dans, beeldend) en/of tot bewegingsdocent en/of tot leraar basisonderwijs met een passie voor kunstonderwijs.
  • Beschikbaar op minimaal twee dagen in de week.
  • Aantoonbare ervaring met het geven van creatieve lessen aan kinderen in de basisschoolleeftijd.
  • Het kunnen bespelen van een of meerdere muziekinstrumenten is een pre.

Wat we bieden

  • Een hecht team van collega’s die werken vanuit verschillende kunstdisciplines.
  • Een afwisselende baan waarin je je docentschap volop kunt ontwikkelen.
  • Een salaris tussen € 2.653 – € 3.252 op basis van van 36 uur volgens de cao kinderopvang (qua inschaling volgen we de cao Onderwijs)
  • Je werkt 13,5 tot 18 uur in de week (in overleg), waardoor je een mooie basis hebt en ruimte voor je eigen activiteiten.
  • 2 uur voorbereidingstijd per week.
  • Opvanglocatie: in overleg word je op één van onze vestigingen in Amsterdam geplaatst of op onze vestiging in Bussum.

Stuur je cv met motivatie naar Asta Kat (personeel@donsopvang.nl).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.