Dekmantel: Assistent Marketing & Communicatie (stage)

Dekmantel in Amsterdam zoekt een Assistent Marketing & Communicatie (stage) voor 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 18-11-2019


Dekmantel is een progressief bedrijf binnen de muziekwereld dat is opgericht in 2007, gevestigd is in Amsterdam en zich richt op vernieuwende elektronische muziek. Dekmantel organiseert op dit moment vier festivals (Dekmantel Festival, Dekmantel Festival São Paulo, Dekmantel Selectors en Lente Kabinet) in binnen- en buitenland en runt daarnaast een muzieklabel.

Wij zoeken een

Assistent Marketing & Communicatie

Stage van 40 uur per week, gedurende minimaal 6 maanden, start liefst in januari

Functieomschrijving
Als assistent communicatie/marketing heb je te maken met alle activiteiten binnen Dekmantel. Je werkt samen met het communicatie- en labelteam. Wij vinden het interessant om verhalen rondom de artiesten om ons heen te vertellen en we zoeken daar constant nieuwe vormen voor. Je moet dus een gezonde dosis creativiteit hebben en de muziek die we programmeren en uitgeven een warm hart toedragen. Dekmantel is een klein bedrijf, met een flinke hoeveelheid activiteiten. Aanpakken is dus vereist. Je werkzaamheden zijn onder andere het maken en publiceren van content op onze kanalen, het begeleiden van label releases aan de marketingkant en contact met artiesten, internationale partners en pers onderhouden.

Profiel

  • Je bent een HBO/WO-student van een gerelateerde opleiding – we zoeken in principe iemand die nog studeert;
  • De duur van de stage is minimaal zes maanden waarin je vier tot vijf dagen per week werkt en start idealiter in januari;
  • Je hebt affiniteit met de muziek die we programmeren;
  • Je hebt een flexibele werkhouding, dagen duren bij ons zelden van 9 tot 5;
  • Je hebt gevoel voor het schrijven van korte en lange teksten in het Engels en Nederlands;
  • Het spreken en schrijven van de Nederlandse taal is een vereiste;
  • Je hebt affiniteit met social media;
  • Je hebt basiskennis van Photoshop en InDesign;
  • Je hebt basiskennis van audio/video bewerkingsprogramma’s;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een leerzame en verantwoordelijke positie binnen een leuk jong team bij een groeiend cultureel bedrijf. Jij bepaalt hoeveel er uit de stage te halen is. Wij bieden ruimte voor eigen input, zelfstandig werken en eventuele doorgroeimogelijkheden na het afronden van de stage en studie als de samenwerking bevalt. Tevens bieden we ook een stagevergoeding aan en elke dag een (gezonde) lunch.

Interesse?
Stuur dan voor 18 november 2019 een korte motivatie en je CV naar melisa@dekmantel.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.