Business Art Service: Projectmanager Collectieadvies en -beheer

Business Art Service in Utrecht zoekt een Projectmanager Collectieadvies en -beheer voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Fulltime | Sluitingsdatum: 21-11-2019Gaat jouw hart sneller kloppen van het beheren van kunstcollecties? Wij adviseren een diversiteit aan organisaties in de publieke en private sector over hoe ze hun kunstcollectie het best tot hun recht kunnen laten komen. Het succesvol opzetten en afronden van deze projecten – van A tot Z – is jouw verantwoordelijkheid en belangrijkste drijfveer. Is dit jouw op het lijf geschreven?

Business Art Service is op zoek naar een

Projectmanager Collectieadvies en Collectiebeheer

32-40 uur per week

Dit is wat je gaat doen
Je bent de spil in het web voor alle projecten met betrekking tot collectieadvies en collectiebeheer. Dit betekent dat je een deel van je tijd besteedt aan het zoeken naar projecten (netwerken, sales, ondernemerschap) en een ander deel bezig bent met de klantgerichte uitvoering ervan ( projectmanagement, kunstinhoudelijk werk). De uitvoering van deze projecten is vrijwel altijd in teamverband, dat team bestaat uit een combinatie van collega’s van Business Art Service en een vaste groep van externe specialisten. Zelfs als je uitvoerend niet betrokken bent zorg je dat je op de hoogte bent en alles op rolletjes loopt, want jij blijft het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Een volledige en zorgvuldige administratie is ook van belang. Het kan gaan om de uitvoer van projecten rondom bijvoorbeeld inventarisatie, taxatie, veiling, onderhoud of opslag. Je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur en hebt een zelfstandige rol.

Wat voor persoon zoeken we?
Je bent iemand met oog voor kansen én iemand die een lopende klus tot in de puntjes regelt. Want we willen de verwachtingen van klanten overtreffen. Belangrijkste is dat je ruime ervaring hebt met projectmanagement en dat je weet wat er allemaal komt kijken bij het succesvol opzetten, aansturen en afronden van een project. Ervaring met, onderdelen van, collectiebeheer en collectieadvies is ook een must. Kijk op commerciële kansen is ook nodig, je zoekt projecten en maakt zelfstandig offertes. Daarnaast willen we een persoon met een netwerk van organisaties met kunstcollecties.

Verder vragen we

  • Een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Minimaal 4 jaar ervaring in projectmanagement
  • Ervaring met collectieadvies en collectiebeheer
  • Ervaring met offerte trajecten
  • Enige commerciële / sales ervaring

Werken bij Business Art Service
Business Art Service is al ruim 30 jaar de onbetwiste marktleider in het verhuren en verkopen van kunst. Haar enorme kunstcollectie reist langs meer dan 1.200 locaties in Nederland en België. Het bedrijf is in beweging en heeft het afgelopen jaar grote stappen gezet ten aanzien van de dienstverlening en marketing. Zo is er steeds meer aandacht voor aanvullende dienstverlening zoals functionele kunst, collectieadvies en collectiebeheer. Projectmanagers die van aanpakken weten, zijn zeer welkom.

Onderzoek toont aan dat kunst in bedrijven werknemers inspireert tot beter functioneren. We proberen zelf dan ook een inspirerende omgeving voor onze werknemers te creëren. Want een goed gevoel op het werk en gelukkige werknemer is een aspect waar we graag op inzetten. Wat dacht je van een potje tafeltennis om net even wat anders te doen? Of een massage om die computernek los te maken? Ja hoor, dat kan zomaar.

Wat biedt Business Art Service jou?
Een uitdagende functie bij een dynamische organisatie waar vele commerciële kansen liggen. Met bovenal een aantrekkelijk bijpassend voorwaardenpakket bestaande uit o.a. een goed marktconform salaris, een stevige bonusregeling, auto van de zaak, laptop, mobiele telefoon en een uitstekende pensioenvoorziening. We beginnen met een contract van 12 maanden, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Onze sterkte is wellicht onze flexibiliteit. Omdat we een klein bedrijf zijn van ongeveer 30 werknemers, hebben we de ruimte om je rol en de werkomstandigheden op jou af te stemmen.

Iets voor jou?
Stuur dan uiterlijk 21 november een mail met je cv en motivatiebrief naar: hr@businessartservice.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.