Zinder Educatie: Docent Zang (pop / rock) / Koorleider

Zinder Educatie in Tiel zoekt een Docent Zang (pop / rock) / Koorleider voor 5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 27-09-2019


Zinder is een nieuw kunst- en cultuurgebouw, met onder meer het centrum voor de kunsten, poppodium, expositieruimte, kunstuitleen, een café, tourist info en bibliotheek. Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is een bruisend theater met twee theaterzalen (800 en 240 stoelen) en een breed aanbod van voorstellingen, concerten, films, festivals en evenementen.

Zinder Educatie
Zinder Educatie is als onderdeel van Cultuurbedrijf Tiel hét centrum voor de kunsten van Tiel en omgeving. Zinder verzorgt lessen op het gebied van muziek, dans, theater, film en beeldende kunst aan alle leeftijden op alle niveaus, zowel naschools als binnenschools.

Afdeling pop / rock / jazz
Binnen de afdeling pop / rock / jazz wordt lesgegeven op (elektrisch) gitaar, toetsen (keyboards / piano), drums, saxofoon, basgitaar en zang. Naast wekelijkse (of tweewekelijkse) lessen staat samenspel hoog in het vaandel. Leerlingen krijgen de kans om naast hun instrumentale of vocale les samen te spelen in een band. Bands kunnen zich tijdens diverse gelegenheden presenteren. Tijdens de samenspelweken krijgen alle leerlingen in plaats van hun gewone les een samenspelles in een band. Dat gebeurt op alle niveaus.

Popkoor Mrs. Robinson
Het popkoor Mrs. Robinson is onderdeel van het cursusaanbod van Zinder. Het vrouwenkoor bestaat uit ongeveer vijftien leden die dertig maal per schooljaar repeteren. Een repetitie duurt anderhalf uur, waarin een breed, swingend repertoire wordt gezongen.

Wij zoeken per direct een

Docent Zang (pop / rock) / Koorleider

5 uur per week

We zijn op zoek naar een docent zang. Je werkt samen met een team van docenten om de afdeling als geheel te profileren. We zoeken iemand met een vakopleiding zang.

Omvang: de lespraktijk bestaat uit ongeveer acht zangleerlingen en het koor Mrs. Robinson. Bij elkaar zijn dat gemiddeld ongeveer vijf lesuren per week. De lessen vinden plaats in Zinder in Tiel, bij voorkeur op maandagen (middag en avond).

Wat bieden we je?

  • Vaste werktijden.
  • Samenwerking binnen een gedreven docententeam.
  • Goede beloning waarin inbegrepen voorbereidingstijd, vergadertijd en reistijd.
  • Ruimte voor eigen initiatief.
  • Uitzicht op uitbreiding.

Wat verwachten wij?

  • Professionele opleiding en bekend met nieuwste zangtechnieken (CVT, EVT, Vocal Essence).
  • Zelfstandig ondernemerschap: de lessen worden verzorgd als zelfstandig ondernemer.
  • Verantwoordelijkheid voor de inhoud van de lessen.
  • Betrokkenheid bij het project en de organisatie.
  • Communicatieve vaardigheden, zowel richting leerlingen en leerkrachten als collega’s

Wil jij als zelfstandig ondernemer bij Zinder Educatie aan de slag? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór vrijdag 27 september 2019 naar Zinder Educatie, ter attentie van Alwin de Vries, advries@cultuurbedrijftiel.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.