Waag: HR & Office Assistent

Waag in Amsterdam zoekt een HR & Office Assistent voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Waag is een stichting die creatieve technologie voor maatschappelijke innovatie ontwikkelt. Hiervoor doen we onderzoek, ontwikkelen we concepten, pilots en prototypen en fungeren we als intermediair tussen de kunsten, de wetenschap en de media. We werken veel samen met partijen in de culturele, publieke en private sector.

Waag is op zoek naar een

HR & Office Assistent

24 uur per week (drie dagen in de week)

Wie zoeken we?
Je bent collegiaal, werkt nauwgezet en zelfstandig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je weet van aanpakken.

Wat zijn je taken?

  • Administratieve HR werkzaamheden zoals in- en uit dienst procedures monitoren.
  • Office werkzaamheden zoals telefoon beantwoorden, lunch bestellen, gasten ontvangen, bestellen kantoorartikelen, post verwerken.
  • Samen met de management assistent het aanspreekpunt vormen voor collega’s met facilitaire vragen.
  • Ondersteunen van de boekhouding: betaalbatches controleren op het juiste bankrekeningnummer, facturen inscannen.

Wat bieden we?
Een werkplek op een mooie locatie midden in Amsterdam, waar je aan de slag gaat in een jonge, dynamische en flexibele werkomgeving. Het betreft een parttime functie van maximaal drie dagen per week (24 uur). Het salaris bedraagt € 1.750,- op fulltime basis (40 uur) per maand.

Waag opereert al bijna 25 jaar op het kruispunt van kunst, wetenschap en technologie. Het verkent de sociale en culturele impact van nieuwe technologieën en hun toepassing voor sociale innovatie. Waag operates at the intersection of science, technology and the arts, focusing on technology as an instrument of social change, and guided by the values of fairness, openness and inclusivity.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.