VoorleesExpress Rotterdam: Voorlezer

De VoorleesExpress Rotterdam in Rotterdam zoekt een Voorlezer voor 1,5 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geen


De VoorleesExpress heeft als doel de taalontwikkeling en het leesplezier van kinderen te stimuleren. Als voorlezer lees je wekelijks voor aan kinderen die opgroeien met een taalachterstand. Je leest twintig keer een uur voor bij het gezin thuis, op een vaste avond en tijd. Als voorlezer laat je ouders en kinderen langzaam wennen aan interactief voorlezen, boekjes en verhalen. Met het gezin kijk je hoe het voorlezen het best past in hun thuissituatie. Je wordt daarbij intensief begeleid door een coördinator. De VoorleesExpress is voor zowel gezinnen als voorlezers een bijzondere ervaring!

Voorlezer

1,5 uur per week

De vrijwilligers van de VoorleesExpress lezen wekelijks thuis voor bij gezinnen met kinderen van twee tot acht jaar met (het risico op) een taalachterstand. Heb jij affiniteit met kinderen en ben je enthousiast over boeken en (voor)lezen? Heb je interesse in mensen met diverse achtergronden en spreek je vloeiend Nederlands? Meld je dan nu aan!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.