TivoliVredenburg: Bedrijfsleider Klassieke Concerten en Zakelijke Evenementen

TivoliVredenburg in Utrecht zoekt een Bedrijfsleider Klassieke Concerten en Zakelijke Evenementen voor 8-20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 20-09-2019


Natúúrlijk weet jij al wie wij zijn: een bruisende organisatie in een gebouw met zes zalen vol muziek in alle genres, midden in Utrecht. Naast de vele concerten verzorgen we ook congressen en andere zakelijke evenementen. En dan hebben we nog café Het Gegeven Paard en bar-brasserie Danel waar mensen komen die willen borrelen, bijpraten of flexwerken. Het afgelopen jaar hebben we 1,2 miljoen bezoekers over de vloer gehad!

De afdeling Hospitality verzorgt de concert- en evenementgerelateerde horeca en het begeleiden van ons publiek. Hierbij staat Hospitality (met een hoofdletter) hoog in het vaandel en gaan gastvrijheid en optimaal rendement hand in hand. Met name in het najaar (medio september tot en met medio december) alsmede het voorjaar (februari tot en met april), zit het zwaartepunt van onze activiteiten.

Voor deze periode zoeken wij voor de afdeling Hospitality een gastgerichte freelance

Bedrijfsleider Klassieke Concerten
& Zakelijke Evenementen

8-20 uur per week

die onze vaste ploeg kan ondersteunen. We zoeken iemand met ervaring in het aansturen van zakelijke evenementen, theatervoorstellingen en/of klassieke concerten. De werkzaamheden kunnen zowel overdag, in het weekend als in de avonden plaatsvinden.

Wij zoeken
Ben jij iemand waarbij hospitality door de aderen stroomt? Zet jij altijd net dat stapje extra dat bijdraagt aan de beleving van de bezoekers? Word jij blij van een geslaagd evenement waarbij na afloop de bezoekers en je eigen medewerkers met een big smile het pand verlaten? Ben je tevens iemand die het “klappen van de zweep” kent en zich ons gebouw en werkwijze snel eigen kan maken? Dan zoeken wij jou!

Als freelance bedrijfsleider geef je operationeel leiding aan het team horecamedewerkers bestaande uit supervisors, servicemedewerkers en vrijwilligers, alsmede aan de security rondom onze producties. Voor deze vacature zoeken we iemand voor onze klassieke programmering en zakelijke evenementen.

Je bent verantwoordelijk voor de service en gastvrijheid van deze teams tijdens de producties en het aanspreekpunt voor onze interne & externe opdrachtgevers. Je hebt als doel om met jouw team onze gasten een fantastische dag of avond te bezorgen. Je werkt tevens nauw samen met de stagemanagers en producenten in de voorbereiding en uitvoering van een productie.

Jij stuurt op (extra) omzet door de juiste inzet van de faciliteiten en de medewerkers en door beheersing van de kosten. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van het publiek, in nauwe samenwerking met security. In de voorbereiding en afstemming van jouw werkzaamheden zoek je actief de samenwerking met diverse interne afdelingen. Je rapporteert aan de teamleider Hospitality Services.

Profiel en competenties

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in de concert-/zakelijke evenementen gerelateerde branche;
  • Ervaring met het aansturen van teams;
  • Oog voor omzet en rendementsverbetering;
  • Goed in staat zijn om overzicht te houden, ook in (zeer) complexe omstandigheden;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, proactief en een servicegerichte instelling;
  • Diploma Sociale Hygiëne;
  • BHV en BHV-ploegleider, of bereid dit op korte termijn te behalen;
  • Wonend in Utrecht of nabije omgeving en bereid om in de avonden & weekenden te werken.

Wij bieden
Een levendige werkomgeving met leuke collega’s in een hecht team binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is, voor een variabel aantal uur in de week (in overleg nader te bepalen). Je ontvangt een passend uurtarief, een minimum van 4 uur per dienst, en een maaltijd bij een avond-/nachtdienst, langer dan 8 uur.

Solliciteren?
Upload je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief uiterlijk 20 september op de website van TivoliVredenburg via de solliciteer-button hieronder. De gesprekken vinden plaats in de week van 23 september. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jiska Jacobs (Teamleider Hospitality Services) via Jiska.Jacobs@tivolivredenburg.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.