STRP: Zakelijk Leider

STRP in Eindhoven zoekt een Zakelijk Leider voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 07-10-2019STRP is een culturele organisatie die gelooft in de verbeeldingskracht van kunst om nieuwe inzichten op te doen. STRP brengt meerjaarlijks een uiteenlopend publiek samen om tot inspirerende toekomstscenario’s te komen. Middels exposities, debatavonden en evenementen onderzoekt STRP samen met kunstenaars, wetenschappers, bezoekers en critici ethische vraagstukken die de razendsnelle technologische ontwikkelingen met zich meebrengen.

STRP is een projectorganisatie met een klein team van 5 vaste medewerkers. Rondom de programma’s die we organiseren breidt het team zich uit met zo’n 3 – 20 freelancers voor de productie en organisatie.

Zakelijk Leider

24 uur per week

Profiel
De zakelijk leider wordt blij van cijfers, begrotingen en rapportages en is het eerste aanspreekpunt voor de boekhouder en accountant. Zij of hij is creatief, ondernemend en beschikt over een commerciële mentaliteit. De zakelijk leider is samen met de directeur verantwoordelijk voor het financiële beleid van STRP, voor de korte en lange termijn. Zij of hij werkt nauw samen met het administratiekantoor, de accountant, de officemanager, fondsen, overheden en partners. Zij of hij is een uitstekende communicator en voelt zich verbonden met de missie en artistieke uitgangspunten van STRP.

Taakomschrijving
Als zakelijk leider van STRP:

  • Ontwikkel je een financiële en organisatorische visie en beleid vanuit de programma-inhoud;
  • Ben je strategisch adviseur en mede-ontwikkelaar van het business development traject, in nauwe samenwerking met de directeur;
  • Stel je jaar- en projectbegrotingen op en bewaak je deze;
  • Stuur je diverse budgethouders binnen het team aan en stel je samen met hen budgetten op, die je monitort en zo nodig bijstuurt;
  • Verstrek je maandelijks financiële rapportages en adviseer je over bijsturingen;
  • Stel je in samenwerking met de boekhouder en accountant jaarrekeningen, financiële rapportages en accountantsverklaringen op. De officemanager assisteert hierbij;
  • Beheer je de relaties met fondsen, subsidiënten en zakelijke partners;
  • Coördineer je de cyclus van subsidieaanvragen en -afrekeningen. Je draagt zorg voor de zakelijke kant van subsidieaanvragen en voor de financiële verslaglegging en eindafrekening aan externe partijen;
  • Ben je op de hoogte van lokaal, regionaal en landelijk beleid m.b.t. subsidies in de culturele sector;
  • Stel je overeenkomsten op met o.a. kunstenaars, leveranciers en werknemers.

Meer info
De aanstelling is voor 24 uur per week. Het betreft een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die zo spoedig mogelijk kan beginnen, bij voorkeur vanaf 1 november 2019, of zo snel als mogelijk na deze datum. De functie is ingeschaald tussen € 2.750 en € 4.313, afhankelijk van leeftijd en ervaring, op basis van een 40-urige werkweek.

Solliciteren kan door een motivatie plus CV te sturen naar vacatures@strp.nl. Sollicitaties dienen vóór 7 oktober 2019 bij ons binnen te zijn. De sollicitatie-gesprekken vinden plaats op maandag 14 en dinsdag 15 oktober vanaf 16 uur. Extra informatie over deze vacature kan opgevraagd worden bij Ton van Gool, directeur, via ton@strp.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.