STRP: Stagiaires STRP Festival 2020

STRP in Eindhoven zoekt Stagiaires STRP Festival 2020 voor 20 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 27-11-2019STRP bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste indoor festivals in Europa op het gebied van technologie en kunst. STRP wil een open, doorlopende en kritische dialoog opzetten tussen mens, technologie, samenleving en toekomst. STRP initieert, produceert en presenteert vernieuwende kunst en visies waarbij creatieve technologie een grote rol speelt, voor een internationaal en nieuwsgierig publiek. STRP Festival 2020 vindt plaats van 2 tot en met 5 april 2020.

Stagiaires STRP Festival 2020

20 – 40 uur per week

Vanaf oktober 2019 zoeken we stagiaires voor de volgende functies:

Communicatie
Je enthousiasmeert de diverse STRP-doelgroepen om het festival en haar randprogrammering te bezoeken. Hiervoor verzamel en produceer je content, zoals teksten, foto’s en video’s, en weet deze op de juiste manier te communiceren. We zoeken meerdere stagiaires op de afdeling communicatie, vanaf oktober t/m april.

Assistent productie
Je ondersteunt binnen deze afdeling de siteproductie, artistproductie en beheersproductie. Tijdens de stage krijg je een aantal grote projecten waarin jij je kunt vastbijten zoals de routing en signing van het festival, maar ook veel diverse kleine taken.

STRP biedt

  • Werken bij een internationaal georiënteerde en in de stad verankerde festivalorganisatie;
  • Een inspirerende plek in Eindhoven;
  • Een zelfstandige stage met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een divers takenpakket met de mogelijkheid zelfstandig (deel)projecten op te zetten;
  • Goede begeleiding;
  • Uitbreiding van je netwerk.

Periode en aantal uren
De startdatum, duur, en het aantal uren per week van de stages kunnen in overleg worden bepaald. De voorkeur gaat uit naar een periode van ongeveer 5 maanden die in elk geval overlapt met het festival (2-5 april) en minimaal 2 dagen per week met in aanloop naar STRP Festival een uitbreiding van het aantal uren per week.

Solliciteren
Mail voor 27 november (eerder mag ook, graag zelfs!) een korte motivatiebrief en CV naar Ayla de Wit op vacatures@strp.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.