Stichting Hart: Manager Bedrijfsvoering

Stichting Hart in Haarlem zoekt een Manager Bedrijfsvoering voor 36 uur per week (1656 uur per jaar) | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 22-09-2019Hart voor kunst, kennis en cultuur
In kunst en cultuur uiten we als mens onze identiteit. Het samen beleven, maken en delen van kunst en cultuur verhoogt het gemeenschapsgevoel en draagt bij aan een creatieve, innovatieve en leefbare samenleving. Hart bouwt hieraan mee door op inspirerende, verbindende wijze cultuureducatie toegankelijk te maken voor alle inwoners van Haarlem, zowel in het onderwijs als in de vrije tijd.

Ben jij betrokken, creatief, professioneel, proactief en werk je graag samen? Dan nodigen we je uit te solliciteren!

Manager Bedrijfsvoering

Fulltime (36 uur per week / 1656 uur per jaar)

De Manager Bedrijfsvoering

 • Is lid van het Management Team.
 • Geeft leiding aan de teamleider Publieksservice (café, facilitaire dienst, gebouwbeheer) en aan de medewerkers Backoffice (secretariaat, financiën, marketing & communicatie, verhuur, ICT).
 • Is verantwoordelijk voor het beleid en het budget van de afdelingen Publieksservice en Backoffice.
 • Rapporteert aan de directeur.

Zie voor een uitgebreidere functieomschrijving www.hart-haarlem.nl.

Wij stellen de volgende opleidings- en ervaringseisen

 • Relevante HBO of HBO+ opleiding, zoals Hogere Hotelschool, Facility Management, HBO bedrijfskunde.
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring.
 • Algemene kennis van softwarepakketten Office en Navision.
 • Aanvullende diploma’s BHV, Sociale Hygiëne, Preventiemedewerker en / of EHBO zijn wenselijk.

Wij zoeken iemand die zich herkent in de volgende competenties

 • Ondernemend.
 • Brede blik.
 • Kan commercieel en financieel denken.
 • Communicatief sterk.
 • Kan een team meekrijgen in veranderingen.
 • Natuurlijk overwicht.

Wat bieden wij
Een verantwoordelijke functie in een bruisende omgeving, op een prachtige centrale plek in Haarlem, met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Het betreft een functie in schaal 12 van de CAO Kunsteducatie (fulltime salaris minimaal € 3.284, maximaal € 4.785 bruto, exclusief 8% vakantie- en 5% eindejaarstoeslag); inschaling binnen schaal 12 geschiedt op basis van relevante werkervaring.

De werkdagen en werktijden zijn flexibel in te delen. Een werkweek bedraagt gemiddeld 36 uur (1656 uur per jaar). Extra beschikbaarheid in weken met piekbelasting, zoals bij de start van het cursusseizoen, kan worden gecompenseerd in rustiger periodes. Zo nu en dan zul je ook in de avonduren en weekenden beschikbaar moeten zijn.

Benoeming voor één jaar tijdelijk, bij wederzijdse overeenstemming daarna een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De CAO vind je hier.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail uiterlijk op zondag 22 september 2019 naar vacature@hart-haarlem.nl ter attentie van Frans Funnekotter, directeur. Op maandag 23 september 2019 krijg je in de loop van de middag van ons bericht of je al dan niet bent uitgenodigd voor een nadere kennismaking, volgens onderstaande procedure:

Speeddate-ronde
Dit is een korte eerste kennismaking waarbij je in 2 x 15 minuten met twee verschillende commissies (‘speeddates’) kennismaakt – en zij met jou. Hiervoor nodigen we maximaal acht kandidaten uit. Direct na deze speeddate-ronde besluiten we met wie we een diepgaander gesprek willen voeren:

Sollicitatieronde
In deze ronde is uitgebreider de tijd voor diepgaandere kennismaking. De bedoeling is om na deze ronde onze nieuwe Manager Bedrijfsvoering gevonden te hebben.

Zet vast in je agenda
Bericht over je sollicitatie: maandag 23 september 2019.
De speeddates vinden plaats op dinsdag 24 september 2019 tussen 18.00 en 21.30 uur. De sollicitatieronde is op donderdag 26 september 2019 tussen 09.30 en 13.30.
Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt bij voorkeur vóór 1 oktober 2019 plaats.

Alle gesprekken worden gehouden in de hoofdvestiging van Hart, Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frans Funnekotter via vacature@hart-haarlem.nl of 023 5530100.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.