Stichting De Meerpaal: Docent Drums

Stichting De Meerpaal in Dronten zoekt een Docent Drums voor 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 06-10-2019De Meerpaal in Dronten verbindt mensen en organisaties. De unieke multifunctionele organisatie biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud op het gebied van cultuur, welzijn, theater, bioscoop, grand café, alsmede congressen en exposities. Dit alles vanuit een uniek gebouw in Dronten, twee dorpshuizen en vanuit de wijken. De Meerpaal is een organisatie met veel gezichten en zeer veel mogelijkheden. De ambitieuze organisatie met 130 professionele medewerkers en 500 betrokken vrijwilligers geeft vorm aan inspiratie en ontmoeting.

Stichting De Meerpaal (met ruim 100 medewerkers en 400 vrijwilligers) is een unieke multifunctionele organisatie die een breed scala aan activiteiten aanbiedt voor jong en oud op het gebied van cultuureducatie, welzijn, theater, bioscoop, Grand Café, evenals congressen, exposities en evenementen in Dronten en omgeving. De instelling functioneert nadrukkelijk binnen de gemeentelijke culturele en maatschappelijke infrastructuur.

De Meerpaal Academie is per direct op zoek naar:

Docent Drums (Freelance)

2 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding

Wij vragen:

  • Een (bijna) afgeronde kunstvakopleiding op HBO niveau;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Ervaring in het geven van individuele en groepslessen;
  • Beschikbaar op maandag, dinsdag of vrijdag (middag en avond).

Je schriftelijke reactie met motivatie en CV kun je uiterlijk 6 oktober 2019 sturen aan: De Meerpaal, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 92, 8250 AB Dronten of per e-mail: personeelszaken@meerpaal.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Margrit Vos, manager Meerpaal Academie, m.vos@meerpaal.nl.

De gesprekken vinden plaats op maandag 14 oktober 2019

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.