Stedelijk Museum Amsterdam: Medewerker Financiën

Het Stedelijk Museum Amsterdam in Amsterdam zoekt een Medewerker Financiën voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 22-09-2019Het Stedelijk Museum Amsterdam is het grootste museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland, met bekende namen in de collectie en een levendig en spraakmakend tentoonstellingsprogramma, variërend van grote publiekstrekkers tot signalerende tentoonstellingen van jonge kunstenaars en ontwerpers. Het Stedelijk Museum heeft Amsterdamse wortels, richt zich op een (inter)nationaal publiek en staat met 650.000 bezoekers per jaar op de vierde plek van best bezochte musea in Nederland.

Voor de afdeling Finance & Control zoeken wij een

Medewerker Financiën (m/v/x)

36 uur per week

De afdeling
Bij de afdeling Finance & Control werken twee medewerkers op de financiële administratie waarvan één positie vacant is. Daarnaast bestaat de afdeling uit een assistent-controller, een senior medewerker en de manager Finance & Control. De manager rapporteert aan de directeur.

De functie
In deze functie zorg je voor een punctuele verwerking van de in- en verkoopfacturen en de kas- en banktransacties. Daarnaast doe je ondersteunende administratieve werkzaamheden en help je bij de periodieke rapportages. Het accent van deze functie ligt op de crediteurenadministratie:

  • Je voert de inkoopfacturen in en zorgt voor een goede verwerking en codering;
  • Je bereidt betaalopdrachten voor en stelt betalingsvoorstellen op;
  • Je bewaakt de voortgang van het betalingsproces en stelt betaaloverzichten op;
  • Je verwerkt de gegevens in o.a. de grootboek- en kostenplaatsadministratie;
  • Je houdt crediteurenlijsten bij, signaleert betalingstermijnen en beantwoordt vragen van internen en externen over crediteuren;
  • Je helpt bij de financial audits en optimalisering van werkprocessen.

Wij vragen
We zoeken een medewerker met mbo+ werk- en denkniveau die een diploma MBA niveau 5 of MEAO heeft, of vergelijkbaar. Je hebt enkele jaren werkervaring, bent vaardig met geautomatiseerde systemen en hebt kennis van wet- en regelgeving, waaronder de Werkkostenregeling. Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift, gewend zelfstandig te werken, maar ook gericht op samenwerking.

Het stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof, et cetera) is een belangrijk aandachtspunt van het Stedelijk Museum Amsterdam. Het Stedelijk Museum streeft overeenkomstig naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand. In de selectieprocedure wordt hiermee rekening gehouden.

Wij bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst van een jaar, met zicht op verlenging. De functie is ingedeeld in schaal 6 (€ 2.258 – € 2.780) bij een volledige werkweek (36 uur).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR van het Stedelijk via solliciteren@stedelijk.nl.

Solliciteren
Ben jij enthousiast om in ons prachtige museum aan het Museumplein te komen werken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande sollicitatieknop. Solliciteren kan tot en met 22 september.

Sollicitaties die per mail binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.