philharmonie zuidnederland: Werkervaringsplaats Educatie

De philharmonie zuidnederland in Eindhoven biedt een Werkervaringsplaats aan op de afdeling Educatie voor 16 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 02-11-2019


De philharmonie zuidnederland is een ambitieus en flexibel symfonieorkest dat geroemd wordt voor de kwaliteit, het hechte samenspel en enthousiasme. Kenmerkend voor philharmonie zuidnederland is de grote aandacht voor innovatie met avontuurlijke cross-over programma’s zoals i-Classics, grote publieksevenementen en de verbinding met het bedrijfsleven tijdens Leading the South. Ook is het orkest het symfonisch laboratorium van het Maastricht Centre for the Innovation of Classical Music (MCICM). De binding met de regio door middel van speciale activiteiten blijft een belangrijk uitgangspunt, evenals educatie: leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs ervaren met op maat gemaakte programma’s van dichtbij de kracht en magie van live muziek.

Wij zoeken voor de afdeling Educatie per direct iemand voor een

Werkervaringsplaats Educatie

16 uur per week

De philharmonie zuidnederland biedt een werkervaringsplaats aan op de afdeling Educatie in Eindhoven voor iemand die

  • Een relevante (muziek) opleiding doet of afgerond heeft.
  • Affiniteit heeft met klassieke muziek en noten kan lezen.
  • Bereid is alle soorten werkzaamheden op de afdeling educatie aan te pakken uiteenlopend van het zoeken naar muziek voor verschillende projecten tot het klaarzetten van rekwisieten van voorstellingen, van het maken van contracten tot het doen van kleine onderzoeken.
  • Twee dagen per week beschikbaar is.
  • Nieuwsgierig is en zich snel in de educatieve praktijk van het orkest kan inwerken.
  • Zelfstandig kan werken en handig is met Microsoft Office en ons database-programma.

De vacature biedt geen uitzicht op een betaalde baan bij philharmonie zuidnederland. Er is uitsluitend een vergoeding beschikbaar ter compensatie van eventuele onkosten.

Wij bieden je een unieke kans voor een kijkje achter de schermen van deze professionele en innovatieve organisatie. Je draagt je steentje bij aan een mooie samenwerking tussen orkest en onderwijs en je leert de dynamiek en de veelzijdigheid van het werk van de afdeling Educatie kennen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.