Nieuwe Veste: Horecamanager

Nieuwe Veste in Breda zoekt een Horecamanager voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 22-09-2019Nieuwe Veste is een ambitieuze culturele instelling die zich inzet voor het verbeteren en verduurzamen van cultuureducatie en cultuurparticipatie in de stad. Nieuwe Veste maakt daartoe momenteel een transitie door naar een netwerkorganisatie en expertisecentrum. In 2020 wil de organisatie met en voor de stad een dienstverlening hebben geformuleerd waarin alle kinderen kennismaken met taal, creativiteit en kunst, alle jongeren hun creatieve en kunstzinnige vaardigheden kunnen inzetten voor het verbreden van hun blik op de wereld en alle volwassenen een bijdrage kunnen leveren aan het culturele klimaat van de stad.

In ons prachtige pand aan de Molenstraat creëren we hiervoor een Culturele Markthal. De plek in Breda waar je naartoe gaat met vragen over de steeds verder digitaliserende overheid, maar ook voor een kopje koffie, een lunch, een krantje, en een goed gesprek. Waar kinderen leren dat lezen leuk is en een boek een droom in je handen. Waar nieuwe Nederlanders leren hoe ze in Nederland kunnen participeren, waar ze de taal leren, en waar ze contacten leggen. Een plek van verrassing en inspiratie waar iedere Bredanaar een verhaal kan vinden dat zijn tenen doet krullen, zich kan onderdompelen in een cursus schilderen of beeldhouwen, en een muziekinstrument leert bespelen. Iedereen is welkom in de Culturele Markthal. Wij van Nieuwe Veste dragen trots ons steentje bij aan de vitaliteit van Breda want cultuur verbindt, het verbreedt je horizon, en draagt bij aan meer begrip, en een betere leefbaarheid.

Wil je werken in het hart van deze Culturele Markthal en ben jij die gedreven gastvrije professional met passie voor eten en drinken? Kun je Breda verrassen? Ben je vriendelijk en klantgericht? Solliciteer dan nu als:

Horecamanager

36 uur per week

Samen met je collegae werk je in het kloppend hart van de Culturele Markthal. Je zet jouw kwaliteiten in om gastvrijheid binnen Nieuwe Veste naar een hoger niveau te tillen en hebt een passie voor eten en drinken. Je levert hiermee een concrete bijdrage aan de beleving van onze bezoekers.

Van jou als horecamanager wordt verwacht dat je zelfstandig kunt functioneren en leiding kunt geven aan horecamedewerkers. Je zorgt ervoor dat de bezoekers gastvrij worden ontvangen en kunnen genieten van een hapje en drankje. Om dit te realiseren, verzorg je tevens inkoop- en administratiewerkzaamheden, beheer je de voorraad en ben je in staat om personele werkzaamheden te verrichten zodat een gesmeerde horecagelegenheid ontstaat. Jij bent nauw betrokken bij het bepalen van de werkzaamheden en jij zorgt voor de coördinatie en uitvoering ervan. Hierbij neem je de toepassing van de Arbo wet- en regelgeving en HACCP in acht.

Wat verwachten we van jou?

  • Enorme passie voor eten en drinken en gastvrijheid zit in je bloed;
  • Flexibele inzetbaarheid. De horecagelegenheid is geopend van maandag tot en met zondag en vooral in de avond vinden events plaats;
  • Ervaring in het bereiden van kwalitatief goed eten en drinken;
  • Organiseren en commercieel denken behoren tot jouw talenten;
  • Ideeën, inbreng en creatief meedenken over de ontwikkeling en inrichting van de horecagelegenheid. Denk hierbij aan de lunchkaart en passende openingstijden;
  • Een afgeronde Horeca-opleiding (mbo hotelschool, Sociale Hygiëne, HACCP);
  • Het is een pre als je beschikt over leermeesterschap.

Nieuwe Veste biedt aan geschikte kandidaten een uitdagende functie met een werkweek van 36 uur. Salariëring conform cao OB, indicatief gewaardeerd in schaal 7 (€ 2.271 – € 3.010 bruto per maand op fulltime basis).

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sven de Ruiter, 06-489 283 33. Indien je wilt solliciteren, kun je je brief en cv uiterlijk tot en met 22 september toesturen aan p&o@nieuweveste.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op 25 september aanstaande.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.