Nationale Opera & Ballet: Stagiair(e)

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) voor 38 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Beide toonaangevende gezelschappen worden door het Rijk gerekend tot de topinstellingen in ons land. Met dirigenten, zangers en dansers, regisseurs, choreografen, ontwerpers en orkesten van wereldniveau creëren, produceren en presenteren wij producties die behoren tot de (inter)nationale top. In 2016 ontving De Nationale Opera de International Opera Award voor Opera Company van het jaar. Naast de opera- en balletvoorstellingen bieden wij kwalitatief hoogwaardige educatie- en participatieprojecten voor een breed publiek van jong tot oud. Ruim zeshonderd collega’s met 34 verschillende nationaliteiten werken dagelijks samen aan de realisatie van onze ambitieuze programmering met een artistieke kwaliteit en vooruitstrevende techniek die ons uniek maken.

Wij zoeken voor verschillende afdelingen een

Stagiair(e)

38 uur per week

Op de afdelingen

  • Directie (Secretariaat Algemeen Directeur);
  • Koor (Koorleiding Opera) en
  • Fondsenwerving & Relatiebeheer (Particuliere fondsenwerving, Sponsoring en evenementen, Relatiebeheer en gastenplacering)

zijn per direct weer stageplaatsen beschikbaar. Onze stagiair(e)s zijn derde of vierde jaars zelfstandige en proactieve studenten op HBO/WO-niveau, die minimaal vier dagen per week voor ten minste vijf maanden beschikbaar zijn.

Nationale Opera & Ballet biedt je een leerzame praktijkstage (geen onderzoeksstage) in een dynamische omgeving. Je doet relevante werkervaring op in een culturele organisatie en maakt onze voorstellingen van dichtbij mee. De stagevergoeding bedraagt € 300,- per maand bruto op fulltime basis.

Kijk voor meer informatie over de stageplaatsen op onze website.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.