Koninklijk Concertgebouworkest: Medewerker Administratie Development

Het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam zoekt een Medewerker Administratie Development voor 0,8 of 1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 22-09-2019Het Koninklijk Concertgebouworkest wordt wereldwijd gezien als een van de meest vooraanstaande symfonieorkesten. Het Concertgebouworkest streeft naar absolute topkwaliteit in al zijn artistieke en zakelijke activiteiten, procedures en uitingen. Hierdoor kan het orkest zich als daadwerkelijk leidend orkest op wereldniveau blijven presenteren. Als werkgever wil het orkest zijn werknemers (120 musici en 50 stafmedewerkers) een langdurig en enthousiasmerend arbeidsverband bieden. Het creëert een veilige omgeving waarbinnen het aangaan van (artistieke) uitdagingen centraal staat. De werknemers tonen zich betrokken bij het orkestcollectief en het publiek. Zij streven naar een brede invulling van hun taakomschrijvingen waar dat het orkest ten goede komt. Onze kernwaarden zijn luisteren, durven, delen en verbinden.

Al meerdere decennia zet het Concertgebouworkest zich, samen met de daaraan gelieerde steunverenigingen in binnen- en buitenland, actief in om sponsoren en fondsen te werven die het mogelijk maken een collectie hoogwaardige muziekinstrumenten op te bouwen, jonge talentvolle musici te helpen op hun weg naar de top, bijzondere artistieke en educatieve projecten te realiseren en nieuwe en jonge luisteraars kennis te laten maken met klassieke muziek.

Voor de afdeling Development zijn wij op zoek naar een

Medewerker Administratie Development

0,8 of 1,0 fte

De medewerker administratie Development ondersteunt vanuit team Support de relatiebeheerders in het team Corporate en valt onder de secretaris Development. Het team Corporate is verantwoordelijk voor de werving en behoud van de sponsoren van het orkest.

Het doel van deze functie en een aantal voorbeeld taken zijn als volgt

  • Ondersteuning bieden in het realiseren van tegenprestaties van de sponsoren door middel van kaartcontingenten opvragen, het blokkeren en het bijhouden van sponsorbudgetten en dergelijke.
  • Contact onderhouden met diverse contactpersonen van de sponsoren.
  • Praktische ondersteuning bieden bij het realiseren van nieuwsbrieven, social mediacampagnes en berichten voor andere kanalen.
  • Ondersteuning bieden bij de organisatie van grote en kleinere events.
  • Het beheren van een database met gegevens van (potentiële) sponsoren.
  • Het inventariseren van relevante informatie over (potentiele) sponsoren.
  • Het voorbereiden en notuleren van bijeenkomsten, het afwikkelen van het telefoonverkeer en bij piekmomenten de agenda’s beheren van de manager Corporate en de accountmanager Corporate.

Wij zoeken kandidaten met een MBO+ werk- en denkniveau die ervaring hebben met administratief / secretariële werkzaamheden en CRM. Daarnaast is ervaring met organisatorische werkzaamheden nodig, ervaring met het onderhouden van communicatiekanalen is een pre en moeten kandidaten ook enige financiële kennis hebben. Vanzelfsprekend moet de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, uitmuntend zijn en is ook een goede beheersing van de mondelinge en schriftelijke Engelse taal noodzakelijk. Verder is het nodig dat kandidaten affiniteit hebben met klassieke muziek. Onze ideale kandidaat is communicatief, flexibel, stressbestendig, accuraat, in staat om prioriteiten te stellen, representatief en een teamspeler.

Naast bovenstaande eisen op het gebied van kennis en vaardigheden zoeken wij vooral een nieuwe collega die er plezier in heeft en het een uitdaging vindt om de interne organisatie van de afdeling optimaal te organiseren, waardoor de collega’s en klanten de beste mogelijke ondersteuning en service ervaren.

Salaris
De functie is ingedeeld in schaal 6 en dit betekent minimaal € 2.280,- en maximaal € 3.080,- bruto per maand op basis van 100%.

Inlichtingen en sollicitatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Rosa van Dijk, secretaris Development (020-3051010).

Uw sollicitatie (brief en CV) kunt u tot en met 22 september 2019 sturen naar het Koninklijk Concertgebouworkest, ter attentie van Marja Verhoogt, manager P&O, Gabriël Metsustraat 16, 1071 EB Amsterdam of mailen aan peno@concertgebouworkest.nl.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op maandag 30 september en de tweede gespreksronde op maandag 7 oktober 2019.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.