De Betovering: Allround Stagiair

De Betovering in Den Haag zoekt een Allround Stagiair, aantal uur per week in overleg | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 01-11-2019De Betovering is het jaarlijkse internationale kunstfestival voor de jeugd (twee tot en met twaalf jaar) dat zich afspeelt in bijna alle podia, musea en bibliotheken in Den Haag en op straat. Dit publieksfestival duurt negen dagen en vindt plaats tijdens de herfstvakantie. Het festival laat kinderen in hun vrije tijd kennismaken met kwalitatief hoogwaardig en toegankelijk werk van professionele kunstenaars.

De nadruk van de festivalprogrammering ligt op de podiumkunsten. We programmeren zowel nationale als internationale voorstellingen. Naast de voorstellingen presenteert het festival een uitgebreid workshopprogramma, enkele mini-voorstellingen, beeldende kunstobjecten, een straattheaterroute en de levendige festivalcentra met een doorlopend karakter.

Van 16 tot en met 24 oktober 2020 vindt de 21e editie plaats. En hiervoor zijn wij op zoek naar een stagiair die ons kleine team komt versterken.

Allround Stagiair

aantal uur per week in overleg

Periode
De stageperiode loopt in principe vanaf januari / februari tot en met juli 2020. De start- en einddatum, en het aantal dagen per week kan in overleg. Full- of parttime aanwezigheid tijdens het festival in de herfstvakantie 2020 is gewenst maar niet noodzakelijk.

Werkzaamheden
Het kernteam werkt samen naar een festivaleditie toe en hierdoor zullen je werkzaamheden meerdere terreinen beslaan en zowel ondersteunend als zelfstandig van aard zijn. Je kun hierbij denken aan

 • Voorbereiding artist handling & hospitality van (internationale) artiesten en gasten.
 • Assistentie bij de ontwikkeling (rand)programmering van het festival.
 • Assistentie bij de ontwikkeling van de festivalbrochure en andere promotionele uitingen.
 • Ondersteuning van de marketing en communicatie (zoals bijvoorbeeld backend van de website up-to-date houden en voorzien voor nieuwsberichten, content plaatsen op de social media en planning (en eventueel uitvoeren van een deel van) van de distributie.
 • Ondersteuning bij het bereiken van nieuwe doelgroepen.
 • Ondersteuning bij het schrijven van subsidie aanvragen.
 • Algemene bureauwerkzaamheden.

Profiel

 • Minimaal hbo of wo werk- en denkniveau.
 • Je hart dat gaat sneller kloppen van theater, dans, muziek en beeldende kunst.
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding maar kan ook ondersteuning bieden waar nodig.
 • Je hebt oog voor detail, neemt verantwoordelijkheid en bent betrouwbaar.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Een gedegen kennis van Microsoft Excel.

Wij zijn de Betovering!
Een inspirerende werkomgeving bij een toonaangevend kunstfestival voor de jeugd. Een no-nonsense werksfeer in een gezellig kantoor, goede koffie en een waanzinnige tuin midden in de stad. Een kernteam van vijf dat zich, naarmate het festival dichterbij komt, uitbreidt tot een winnaars-elftal. Je neemt als stagiair volwaardig deel aan ons team.

Je motivatie en cv graag voor 1 november 2019 sturen aan Jana Mol, e-mail: j.mol@debetovering.nl. Heb je vragen? Dan kun je die ook naar dit adres mailen. Wil je alvast een indruk krijgen van het festival kom dan tussen zaterdag 19 en zaterdag 26 oktober 2019 langs in het festivalcentrum in Theater aan het Spui. Voor een actievere indruk ben je ook van harte welkom om deel te nemen als vrijwilliger. Voor meer informatie over de openingstijden tijdens het festival en het vrijwilligerstraject neem dan een kijkje op onze website.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.